Links Sitemap Business Linker Sitemap

Corks Cozy Bar isi asteapta oaspetii in Centrul Istoric

5235 afisari
Corks Cozy Bar isi anunta oficial deschiderea pe piata barurilor cochete de vin. Amplasat chiar la intrarea in Centrul Istoric al capitalei, pe Str. Bacani, nr.1, noul bar reprezinta locul unde iubitorii vinului se pot delecta si rasfata cu placeri epicuriene.
Contopind savoir-faire-ul celor mai importanti producatori de vinuri din Lumea Veche cu inspiratia si modernismul celor din Lumea Noua, Corks isi propune sa aduca cea mai vasta oferta de vinuri servite si la pahar.
Ideea barului Corks a plecat de la dorintele si perceptiile consumatorului roman de vin. S-a urmarit crearea unui altfel de bar de vinuri, cochet, primitor si dichisit, dar care sa ofere totodata un raport optim intre valoarea & experienta livrate consumatorului si pretul platit de acesta. S-a dorit realizarea unui concept nou de bar de vinuri decat, oarecum intimidanta abordare opulenta, unde personalul este reprezentat de somelieri sau fata de optiunile modern-accesibile ale magazinelor de vinuri care servesc vin in incinta lor.
In plus, nici cei care prefera alte bauturi decat vinul nu au fost neglijati. Si astfel, a aparut o noua bresa, aceea a barurilor foarte calde, primitoare si cochete. Iar pentru cei are prefera alte bauturi decat vinul, Corks le-a pregatit cateva cocktailuri, bauturi spirtoase fine deosebite, dar si revigorantele beri.
Citeşte mai multe despre: Corks Cozy Bar

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza