Links Sitemap Business Linker Sitemap

Ar putea demara lucrările de construcție la centrul comercial Mega Mall

5074 afisari
Austriecii de la Real 4 You își propun să atingă un grad de ocupare de 50%, pentru a putea demara lucrările de construcție la centrul comercial Mega Mall, situat în cartierul Pantelimon.
Printre chiriașii care au semnat contracte pentru spații în Mega Mall, se numără operatorul de hipermarketuri Carrefour, retailerii Flanco și Altex pe segmentul electronicelor și electrocasnicelor, ancorele de modă locale și internaționale (C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Bată, Benvenuti, Celio, Lashez, MOA, Office Shoes) precum și operatorul de divertisment Slot Point Casino.
"Exista peste 15.000 mp de spații aflate în stadii avansate de negociere. În acest moment estimăm că proiectul va ajunge la o rată de ocupare de peste 50% în lunile următoare,” declară Liana Dumitru, Associate Director în Colliers International România.
Proiectul în suprafată de aproximativ 70.000 de metri pătrati a obținut autorizația de construire în noiembrie 2012, iar dezvoltatorul austriac Real 4 You plănuiește să înceapă construcția imediat ce rata de ocupare atinge pragul de 50 %. Mallul va fi construit pe fostă platformă industrial Electroaparataj, la intersecția șoselelor Iancului și Pantelimon din București. 

“Proiectul este ușor accesibil prin intermediul mijloacelor de transport în comun și va fi deservit de viitoarea linie de metrou, aflată în proiec.,” spune Răzvan Sin, Head of Retail Department, DTZ Echinox, adăugând că Mega Mall va beneficia de 3.000 de locuri de parcare.

Grupul Real 4 You va dezvolta, pe lângă Mega Mall din București, mai multe centre comerciale în România, în orașe precum Satu Mare, Focșani și Târgu Mureș, sub brandul Mega Mall. Centrele vor avea între 18.000 și 22.000 de metri pătrași fiecare și vor fi ancorate de un hipermarket sau un supermarket. 
Companiile de consultanță Colliers Internațional și DTZ Echinox sunt desemnate ca agenți de închiriere pentru Mega Mall București.Ambele companii de consultanță imobiliară acționează co-exclusiv pentru toate proiectele Mega Mall din România.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza