Links Sitemap Business Linker Sitemap

Ziarul Diplomatic Nine O'Clock și renumitul auditor financiar Dr. Kristine Bago anunță un parteneriat de colaborare

369 afisari
Ziarul Diplomatic "Nine O'Clock" și dna Dr. Kristine Bago, un renumit auditor financiar cu o vastă experiență în industrie - former Big4 Alumna, antreprenoare în domeniul serviciilor financiare, formator de opinie economică & realizatoare TV, anunță o nouă colaborare ce urmărește să aducă o valoare semnificativă în peisajul financiar din România. Noul parteneriat va reprezenta o întrepătrundere între jurnalismul de calitate și experiența vastă a dnei Dr. Kristine Bago în domeniul auditului financiar, ce va fi materializată în cadrul noii rubrici dedicate acestui subiect în ziarul diplomatic Nine O'Clock:
RO:  "Interviul Săptămânii cu Dr. Kristine Bago"
EN:  "The Interview of the Week by Dr. Kristine Bago".
Pe lângă discuțiile de natură economico-financiară ajustate conform evenimentelor curente, majore din cadrul fiecarei perioade, Kristine Bago va aduce în cadrul interviurilor specialiști remarcabili din diverse industrii reprezentative & antreprenori / leaderi de succes care au reușit să se remarce în mediul de business prin rezultatele & performanțele lor financiare outstanding.
Prin consultarea directă o opiniei lor în diverse probleme de interes național vizavi de educația financiară a Societății în general; dar și individual - ca și exemplu (model) vizavi de informațiile financiare pe care orice persoană ar trebui să le cunoască / să le dobândească pentru a putea beneficia de un nivel de trai cât mai calitativ, cum se construiește un business de succes în termeni de strategie, de atragere a resurselor necesare, de dezvoltare a aptitudinilor indispensabile unui business profitabil & sustenabil, ce presupune traiectoria de la idee la procesul de implementare, ce riscuri trebuie să fie identificate & gestionate în avans, dar și cum putem transforma provocările în oportunități - dacă ne raportăm corect la ecosistemul în care activăm; cititorii Nine O'Clock vor beneficia de cel mai înalt know-how posibil, bazat pe: expertiza, experiența & pregătirea celor mai reprezentativi oameni de business din România.
Prin această alianță, cele două părți își propun să ofere informații verificate, opinii & analize financiare relevante - întocmite de realizatoarea rubricii și invitații săi, contribuind astfel la dezvoltarea unei perspective complete, certificate & obiective asupra evoluțiilor economice și financiare din România, în convergență totală cu misiunea Nine O'Clock asumată inițial: "ca ziarul să fie un prim punct de contact pentru rezidenţii străini – diplomaţi, oameni de afaceri, bancheri etc. – cu realităţile româneşti", "care a fost mereu o obligaţie majoră în faţa unui segment de cititori de elită, deoarece o mare parte din informaţiile, rapoartele şi comentariile publicate în paginile ziarului ajung la cancelariile capitalelor mondiale sau la birourile funcţionarilor diferitelor organisme internaţionale sau instituţii financiare, oferindu-le o imagine corectă a situaţiei politice, economice şi sociale din România", completează proprietarul ziarului, dl Mihai Manea.
Ziarul Diplomatic "Nine O'Clock" este cunoscut pentru dedicarea sa față de jurnalismul de calitate, conturat prin obiectivitate & profesionalism, dar și prin acoperirea evenimentelor internaționale și locale de anvergură.
Colaborarea cu dna Dr. Kristine Bago va aduce o dimensiune suplimentară understanding-ului de business actual, oferind cititorilor Nine O'Clock acces la paradigma celor mai importanți oameni de business din România; dar și înțelegerea în profunzime a conceptelor economice cheie.
Mihai Manea, noul proprietar al ziarului diplomatic Nine O'Clock, a precizat: "Participarea dnei Kristine Bago în cadrul acestui proiect va aduce o perspectivă critică și informații valoroase pentru cititorii publicației. Având o reputație solidă construită pe baza integrității și a profesionalismului său, aceasta a reușit într-un timp relativ scurt să se impună pe piața de media din România ca și formator de opinie economică."

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza