Links Sitemap Business Linker Sitemap

YKK Romania produce saptamanal 20.000 de fermoare necesare echipamentelor medicale de protectie anti-Covid-19

225 afisari
YKK România - parte a YKK Corporation, cel mai mare producător de fermoare din lume, s-a implicat activ si prompt in lupta împotriva Covid-19, prin furnizarea de fermoare de cea mai bună calitate, necesare producerii echipamentelor medicale de protectie. Încă din primele zile ale actualei crize sanitare s-a simțit nevoia de acces rapid la materiale de calitate pentru conceperea și fabricarea echipamentelor de protecție în lupta cu virusul Covid -19. Producătorii locali din domeniul textil au putut reacționa rapid doar în situațiile în care furnizorii au asigurat materialele necesare.
Unul dintre furnizorii consacrați pe piața mondială, YKK România - parte a YKK Corporation, cel mai mare producător de fermoare din lume - a furnizat în regim de urgență fermoare rezistente la umezeală pentru combinezoanele impermeabile de protecție pentru cadrele medicale, produse de Gustav Living.

Totodată, pentru proiectul MApN de producere a izoletelor de conceptie 100% romaneasca, YKK România a furnizat fermoarele impermeabile care asigură etanșeitatea sistemelor de evacuare BIOEVAC (detalii: https://www.rfi.ro/social-119388-mapn-vom-produce-izolete-de-conceptie-100-romaneasca ).

Unitatea de producție locală de la Buftea a YKK România realizează săptămânal 20.000 de fermoare destinate exclusiv combinezoanelor de unică folosință, toate eforturile și resursele companiei fiind direcționate prioritar în susținerea și aprovizionarea fabricilor implicate în furnizarea de echipamente de protecție sanitara impotriva Covid-19.

Sub deviza ”Little Parts. Big differences” compania japoneză este prezentă pe piața din România încă din anul 1998 și reprezintă un partener de încredere pentru întreaga industrie textilă și nu numai.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza