Links Sitemap Business Linker Sitemap

World Class achiziționează Planet Swim & Gym și deschide cel de-al 38-lea club de health & fitness din rețea

864 afisari
World Class România își extinde continuu rețeaua de health & fitness, iar fiecare nou club deschis reprezintă un nou pas important în misiunea sa: aceea de a inspira, educa și motiva mai mulți români să fie mai activi mai des. World Class și-a propus să devină al treilea cel mai important loc pentru români, după casă și serviciu și de aceea unul dintre obiectivele principale ale rețelei este să facă serviciile de health & fitness accesibile unui număr din ce în ce mai mare de români.
Pe 28 noiembrie, World Class va deschide cel de-al 38-lea club din România și al 29 în București, în urma achiziției clubului Planet Swim & Gym. Mișcarea aBeHealthy pentru Mai Multe Mișcări inițiată de World Class în 2018 devine din ce în ce mai puternică prin fiecare nou club care se deschide în zone strategice, cu mari comunități rezidențiale și corporatiste.

"Achiziția Planet Swim & Gym este un pas strategic care ne duce mai departe în misiunea noastră. Are o locație excelentă, iar membrii vor beneficia de sprijinul unei echipe puternice de experți în health & fitness. Clubul oferă piscine interioare și exterioare, cu o zonă de relaxare, ceea ce îl face ideal pentru familii și, de asemenea, pentru momentele de wellness după orele de serviciu. Ne consolidăm rețeaua și astfel oferim mai mult membrilor noștri adăugând serviciile de health & fitness ale clubului Planet Swim & Gym. Acest club a construit în timp o comunitate puternică, având  un succes deosebit în ceea ce privește oferta de înot pentru copii și atrăgând familiile să fie active împreună. World Class Planet va fi cel de-al 38-lea club de health & fitness.  și va aduce serviciile noastre și mai aproape de casele și locurile de muncă ale românilor. În viitorul apropiat avem noi planuri de extindere a rețelei noastre în locații strategice”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Începând cu 28 noiembrie, clubul se redeschide ca World Class Planet, categoria Gold de abonament și oferă membrilor servicii și condiții premium de antrenament, echipamente inovatoare de health & fitness și o echipă de profesioniști cu experiență.

Fostul club Planet Swim & Gym a avut o istorie de 15 ani și toți membrii săi vor deveni automat membri World Class, cu acces la 33 de cluburi World Class din București și din țară, până la categoria Gold (Bronze, Silver și Gold).

"Planet Swim & Gym este un club cu o istorie lungă în România, de peste 15 ani și o comunitate puternică de health & fitness. Mă bucur că, în urma acestei achiziții, membrii existenți ai clubului vor avea acces la și mai multe beneficii, la mai multe cluburi de health & fitness și la o rețea extinsă de specialiști și experți. Sunt încrezător că ceea ce am construit până acum cu Planet Swim & Gym va continua să crească, iar rezultatul va fi un număr și mai mare de membri care vor alege un stil de viață sănătos”, a spus Alexander Fagiolo, Planet Swim & Gym GM.

Clubul amplasat pe trei niveluri oferă două studiouri de aerobic pentru clase de group fitness, un studio de cycling, un studio de antenaente 1-la-1, piscină semi-olimpică interioară și piscină exterioară cu grădină de vară și zonă cu șezlonguri. Membrii vor beneficia, de asemenea, de serviciile unui salon de înfrumusețare.

Locația noului club World Class este strategică, vizând o zonă cu o densitate ridicată de comunități rezidențiale și corporatiste. Situat în Voluntari-Pipera, strada Emil Racoviță nr. 1, Voluntari (click pentru locatie), clubul este un nou pas în misiunea World Class de a face serviciile de sănătate și fitness mai accesibile pentru mai mulți români pentru a-i ajuta să fie mai activi mai des și să se bucure de o viață mai bună.
Clubul este foarte accesibil, iar membrii își vor putea parca mașinile în parcare privată cu 200 de locuri. Programul de funcționare va fi de luni până vineri, între 06.30-22.30 și sâmbătă, duminică, între 08.00-20.00.
World Class România este lider de piață în industria wellness locală, cu un număr total de 42 de cluburi de health & fitness în întreaga țară (38 sunt active și 4 vor fi deschise în cursul acestui an și în următorul) și peste 64.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de vârf și clase diversificate. World Class este partener LES MILLS ™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de health & fitnss denumit W, care oferă membrilor oportunitatea de a se pot antrena și relaxa într-un cadru intim și exclusivist.

World Class România este deținută de fondul de investiții cu capital privat Resource Partners, susținut de mai mulți investitori instituționali. Fondul se concentrează asupra proiectelor medii din Polonia, România și alte țări din Europa de Est. Resource Partners vizează, în primul rând, identificarea companiilor cu o creștere rapidă, cu echipe puternice de management, care să fie completate cu experiența noastră în gestionarea rapidă a creșterii organice și bazate pe achiziții.

Pentru mai multe detalii despre World Class România, vizitați website-ul World Class sau World Class Facebook Page.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza