Links Sitemap Business Linker Sitemap

Wisey Home vine în România cu un sistem pentru controlul caselor inteligente

138 afisari
Wisey Home, primul distribuitor de pe piața din România al unui sistem integrat hardware-software pentru controlul caselor inteligente, dezvoltat şi testat într-una din cele mai expuse zone din Orientul Mijlociu, are în plan pentru primul an de activitate în România cel puţin 1.000 instalări, adresându-se în principal dezvoltatorilor de ansambluri rezidențiale.
Confruntaţi cu permanenta ameninţare teroristă în multiple forme, dezvoltatorii imobiliari din Israel folosesc tehnologii de securitate fizică şi informatică cu un înalt nivel de rezistenţă la atacuri. De acum, o parte din această tehnologie este disponibilă şi dezvoltatorilor imobiliari din România, pentru clienţii lor rezidenţiali. Controlul inteligent al casei se face prin intermediul tehnologiei Z-wave, un ecosistem wireless care permite ca toate aparatele și dispozitivele acționate electric să fie interconectate și să comunice în ambele direcții cu utilizatorului, prin intermediul telefonului. Tehnologia Z-Wave operează la frecvența de 868.42 MHz evitând astfel interferențele cu rețelele mobile, Wi-Fi și Bluetooth. Toate dispozitivele conectate au funcție de releu, facilitând transmiterea semnalului între dispozitive pe o distanţă mai mare.

Sstemul integrat de control inteligent Wisey Home include senzori pentru temperatură, mișcare, precum și alte componente printre care termostat, cameră, alarmă, alături de aplicația dedicată pentru smartphone, care permite controlul întregului sistem.

Gestionarea componentelor sistemului se face așadar doar prin intermediul aplicației activată de specialiștii companiei, disponibilă pentru sistemele Android și iOS. Modulul de supraveghere cuprinde funcția de monitorizare directă a camerelor video, aprinderea luminilor pentru îndepărtarea hoților și emiterea de alerte dacă ferestrele sau ușile sunt acționate. În ceea ce privește climatizarea, temperatura din casă poate fi controlată prin acționarea aerului condiționat sau al surselor de căldură. Wisey Home permite, de asemenea, controlul sistemelor multimedia din casă și controlul ambiental, prin gestionarea surselor de iluminat și al jaluzelelor.

“Piața locală a caselor inteligente este încă într-o fază incipientă, dar cu potențial mare de creștere. Rata de penetrare tot mai mare a dispozitivelor inteligente și apetența românilor pentru tehnologie, alături de dezvoltarea pieței imobiliare rezidențiale,  reprezintă premisele necesare dezvoltării acestui segment de business”, spune Mirela Drăgan, Sales Partner Wisey Home.

Instalarea în locuință se face fără a fi nevoie de modificări structurale ale pereților. Toate dispozitivele sunt montate prin metode non-invazive, fiind ușor de fixat și adăugat la dispozitivele existente. De asemenea, sistemul este instalat și gata de funcționare în doar câteva ore.

Toate componentele sistemului, atât hardware, cât și software, sunt dezvoltate de echipa Cockpit, producător israelian, care de asemenea gestionează și serviciile de instalare și mentenanță în România. Această abordare vine în contextul în care piața din România este dominată în prezent de jucători care fac integrarea componentelor de la mai mulți producători.

 

Citeşte mai multe despre: Wisey Home

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.