Links Sitemap Business Linker Sitemap

Volksbank propune o nouă soluţie de finanţare pentru IMM-uri

2869 afisari
Volksbank lansează Creditul Partener, o nouă soluţie de finanţare pe termen mediu destinată, în principal, IMM-urilor care activează în domeniul producţiei sau al distribuţiei. Principala noutate este posibilitatea de a aduce în garanţie veniturile viitoare din contractele cu clienţii.
Potrivit băncii, Creditul Partener poate fi accesat pe o perioadă de până la trei ani, în primul an linia de finanţare având caracter reutilizabil (revolving), fără rambursări ale sumei împrumutate/utilizate, iar în următorii ani, rambursarea făcându-se în rate lunare egale.
Companiile pot împrumuta până la dublul cifrei de afaceri medii lunare, suma accesată fiind diferită în funcţie de mărimea afacerii. Banca a mai precizat că pentru creditul Partener clientul poate alege între dobandă fixă, începând de la 12,90% pe an, sau dobândă variabilă, începând de la ROBOR 3M+4,2%.
“Timpul şi siguranţa afacerii reprezintă elemente cheie în procesul de derulare a activităţii curente a unei companii. Creditul Partener vine să asigure evitarea blocajelor de cashflow, utilizarea optimă a resurselor financiare, umane şi de timp. Credem în soluţii financiare optime pentru companiile care doresc să-şi consolideze relaţiile cu partenerii de afaceri”, a declarat Anca Balasu, Manager Dezvoltare Produse Persoane Juridice în cadrul Volksbank România.
Banca a mai indicat că toţi clienţii care accesează noul produs de creditare beneficiază de zero comisioane de acordare şi administrare.
Citeşte mai multe despre: Creditul Partener, Volksbank România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza