Links Sitemap Business Linker Sitemap

Volksbank oferă un pachet promoţional de cont curent pentru proiectele noi de afaceri

2443 afisari
Volksbank România anunţă oferirea unui pachet promoţional de cont curent pentru sprijinirea proiectelor noi de business, cu zero comision de administrare timp de trei luni. Potrivit băncii, clienţii care aleg Pachetul Start până la 31 iulie vor beneficia în primele trei luni de zero comision de administrare, Internet Banking şi schimburi valutare prin Internet Banking cu 10% discount faţă de cel standard.
“Pachetul Start a fost creat pentru sprijinirea proiectelor noi de business, prin oferirea unor soluţii potrivite pentru a reduce timpul alocat relaţiei cu banca. Pachetul Volksbank cuprinde produse de care o afacere aflată la început nu se poate lipsi, beneficiind totodată de reduceri la comisioanele pentru operaţiuni”, a declarat Anca Bălaşu, şef departament Management Produse Persoane Juridice în cadrul Volksbank România.
Studiile interne arată că multi clienti obişnuiesc să facă tranzacţii şi plasamente în valută, în special pentru acoperirea ratelor la credite, chiar dacă nu au operaţiuni de import-export. În acest context, Volksbank a inclus în beneficiile oferite în cadrul pachetului Start posibilitatea de a realiza schimburi valutare prin Internet Banking, la un curs preferenţial.
În cadrul ofertei promoţionale, noii clienţi vor putea realiza plăţi către Trezorerie la preţul special de 1 leu/plata pentru plăţile mai mici de 50.000 de lei şi vor putea beneficia şi de serviciul Info SMS cont/card cu 50% reducere la comisionul lunar de administrare. Aceste două servicii beneficiază de ofertă promoţională de preţ timp de un an de la data achiziţionării Pachetului Start. Începând cu luna a patra, comisionul lunar de administrare pentru Pachetul Start va fi de 12 lei.
Pentru companiile cu o afacere consolidată, Volksbank încurajează economisirea şi extinde facilităţile oferite în cadrul pachetelor de cont curent pentru IMM-uri. Până la 31 iulie, Volksbank va oferi 50% discount la comisionul lunar de administrare Cont Economii odată cu achiziţia unui pachet de cont curent ”Perfect Simplu”, ”Perfect Compus” şi ”Mai mult ca Perfect”.
 Astfel, comisionul lunar de administrare Cont Economii va fi redus pe parcursul celor trei luni promoţionale la 6 lei pentru conturile în lei şi la doi euro pentru conturile în euro.
Clienţii au acces la fonduri oricând, iar dobanda bonificată zilnic este de până la 2,85% pentru lei şi 1,6% pentru euro, în funcţie de soldul contului.
Citeşte mai multe despre: Volksbank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza