Links Sitemap Business Linker Sitemap

Volksbank lanseaza o noua versiune a serviciului Internet Banking

4021 afisari
Volksbank Romania a anuntat lansarea unei noi versiuni a serviciului Internet Banking, cu un nou design si functionalitati imbunatatite. Potrivit bancii, noua interfata este mult mai prietenoasa si mai usor de folosit.
“Utilizarea serviciilor de Internet Banking a crescut spectaculos in ultimii ani, odata cu cresterea gradului de utilizare a Internetului. Mediul online este un canal alternativ caruia ii acordam din ce in ce mai multa atentie și care permite tranzactionarea si gestionarea produselor bancare cu costuri minime atat pentru banca cat și pentru client“, a declarat Marius Balcanu, Sef Dezvoltare Servicii Online si Strategie de Portofoliu.
Noua solutie de Internet Banking promite clientilor Volksbank zero drumuri la banca si raspunde la unele dintre cele mai importante solicitari ale acestora: posibilitatea de a putea tranzactiona intre conturile proprii și in afara orelor bancare; posibilitatea de a-și gestiona setarile de acces, schimbarea numelui de utilizator si resetarea parolei, fara a se prezenta la banca; posibilitatea constituirii  si lichidarii produselor de tip plan de economii; introducerea direct-debitului și a platilor recurente, ce pot fi folosite inclusiv pentru rambursarea ratelor.
Reprezentantii Volksbank au precizat ca banca ofera serviciul de Internet Banking gratuit in cadrul pachetelor de produse si servicii care includ conturi curente si un card. In plus, pana la 31 Decembrie 2012 clientii persoane fizice Volksbank beneficiaza de oferte promotionale exclusiv pe Internet Banking.
Citeşte mai multe despre: Volksbank Romania, Internet Banking

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza