Links Sitemap Business Linker Sitemap

Volksbank isi modifica filosofia de creditare

2842 afisari
Volksbank Romania a anuntat noua sa filosofie de creditare, bazata pe imprumuturi usor de inteles si o politica responsabila de creditare, sustinuta prin marjele mai mici practicate la creditele in lei, fata de cele in valuta.
De asemenea, banca a precizat ca clientii sai vor obtine noi avantaje de cost, prin oferirea gratuita a politelor de asigurare de viata si pentru imobilele ipotecate. Noile credite sunt lansate odata cu aplicarea noilor norme de creditare, pentru care Volksbank a obtinut aprobarea BNR. “Daca e sa ne uitam si la jumatatea plina a paharului, am invatat din experienta clientilor nemultumiti. Am inteles ca-si doresc credite cu structuri de costuri simple, iar dorinta lor se reflecta acum in noile produse Volksbank”, a declarat, Iulia Oancea, directorul diviziei de Product Development din cadrul Volksbank Romania.
In cazul creditelor pentru locuinte in euro, Volksbank practica o marja fixa pe toata durata contractului de 6,5% peste dobanda de referinta, in timp ce marja la creditele Casa in lei este de 4,5%. Dobanzile la creditele in euro se ajusteaza trimestrial, in functie de Euribor la trei luni. Dobanzile la lei se ajusteaza semestrial, iar indicatorul de referinta este Robor la sase luni. In prezent, dobanzile sunt de 7,27% pe an la creditul Casa in euro, respectiv de 9,66% la creditul Casa in lei. Volksbank nu percepe comisioane pentru analiza dosarului, nici pentru administrare credit, nici pentru retragerea de numerar, nici pentru OP-ul conditionat  (in cazul refinantarilor).
In cazul creditelor de consum cu ipoteca, dobanzile sunt de 7,77% pe an la euro, respectiv de 10,16% la lei. Creditele noi de consum cu ipoteca se acorda pe o durata maxima de cinci ani, in timp ce in cazul refinantarilor, maturitatea poate ajunge pana la 30 de ani.
Citeşte mai multe despre: Volksbank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza