Links Sitemap Business Linker Sitemap

Viva.com și SUNMI unifică tehnologia avansată de plăți cu cea mai largă gamă de dispozitive POS inteligente

162 afisari
Viva.com, prima bancă tehnologică din Europa care permite acceptarea de plăți comerciale în 24 de țări și pe orice dispozitiv, și SUNMI, un important lider în ecosistemul global de tehnologie hardware, au încheiat astăzi un parteneriat strategic, menit să transforme modul în care funcționează întreprinderile europene. Prin această colaborare, tehnologia Tap on Any Device oferită de Viva.com, care include aplicația Terminal independentă de hardware, este disponibilă în portofoliul hardware Android al SUNMI. Acest lucru permite comercianților să își îmbunătățească serviciile pentru clienți și să-și eficientizeze afacerile, cu mai puține costuri operaționale și o utilizare mai rațională a tehnologiei și a capitalului uman. Soluția comună este benefică pentru segmentul de retail și ospitalitate din întreaga Europă, integrându-se în prezent cu peste sute de mii de dispozitive SUNMI.

În conformitate cu obiectivul său de a oferi instrumente care să faciliteze un model de furnizor unic, parteneriatul dintre Viva.com și SUNMI va accelera transformarea digitală a întreprinderilor de pe întregul continent. Tehnologia Tap on any Device oferită de Viva.com și funcțiile aferente, abordează unele dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă comercianții în prezent. Tehnologia unică a soluțiilor de plată oferite de Viva.com permite dispozitivelor SUNMI să își dubleze utilizarea lor ca terminale de plată, acceptând plăți contactless NFC cu Pin on Glass, și plăți prin coduri QR, toate acestea în timp ce citesc coduri de bare, preiau comenzi sau verifică clienții la punctul de vânzare. Fie că este vorba de dispozitive mobile, desktop, terminale inteligente interactive sau de tip self-checkout, terminalele SUNMI devin instantaneu dispozitivul all-in-one de care comercianții au nevoie pentru a-și desfășura activitatea, fără complexitatea adusă de necesitatea de a avea furnizori multipli sau de terminalele de carduri greoaie și vechi. Această soluție comună permite diferite procese de plată, îmbunătățind serviciile pentru clienți, deoarece tranzacțiile pot fi finalizate oriunde, eliminând cozile și timpii lungi de așteptare.

"Comercianții se confruntă deseori cu necesitatea de a utiliza mai mulți furnizori pentru a-și desfășura activitatea în mod eficient, ceea ce poate fi o pierdere semnificativă de timp și poate împiedica deservirea clienților. Prin parteneriatul nostru cu SUNMI, am eliminat această problemă. Împreună suntem pasionați de accelerarea implementării plăților digitale, prin intermediul unei soluții all-in-one de viitor, care oferă atât flexibilitate, cât și calitate, permițând comercianților mai mult timp pentru a se concentra pe ceea ce contează cu adevărat, respectiv dezvoltarea" declară Michele Petrelli, Head of Strategic ISVs & Hardware Partners la Viva.com.

"Parteneriatul nostru cu Viva.com aduce soluții de plată inovatoare și disruptive în portofoliul nostru larg de produse. La SUNMI credem că nu toate soluțiile soft-pos și nici toate dispozitivele sau platformele sunt egale. Parteneriatul cu Viva.com este un pas important în convergența dintre digitalizarea comercianților și plăți, pe care o vedem devenind o tendință esențială în următorii ani", susține Piotr Was, Director General pentru Europa la SUNMI.

Integrarea sistemului de plăți Viva.com cu gama de produse Android de la SUNMI permite comercianților să își sporească veniturile și vânzările, prin intermediul a peste 40 de metode de plată disponibile, care includ cele mai importante scheme locale de carduri, precum și prin funcția de plăți offline, care permite finalizarea tranzacțiilor chiar și fără conexiune la internet.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza