Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit susţine transportul eco

1594 afisari
UniCredit este primul grup financiar din România care se implică în susţinerea transportului eco, instalând şi oferind spre utilizare tuturor deţinătorilor de maşini electrice staţii de alimentare de tipul Wallbox. Primele două staţii vor fi montate în această săptămână la sediul central al UniCredit Bank, din Bucureşti, Bulevardul Expoziţiei 1F, sector 1, şi la sediul central al UniCredit Leasing Corporation, din Bucureşti,
Strada Gheţarilor 23-25, sector 1.
Utilizatorii, indiferent dacă sunt sau nu clienţi ai băncii sau ai companiei de leasing, le pot folosi în mod gratuit şi cu program non-stop. Pe parcursul anului 2017 proiectul va fi extins prin montarea unui număr suplimentar de staţii de alimentare, inclusiv în alte oraşe din ţară.
În contextul aceluiaşi proiect, UniCredit a achiziţionat două autoturisme nepoluante (cu zero emisii), 100% electrice, marca BMW i3. Autoturismele sunt puse la dispoziţia reprezentanţilor UniCredit prin intermediul produsului de leasing operaţional oferit de către UniCredit Leasing Fleet Management, afiliat al UniCredit Leasing Corporation şi membră a Grupului UniCredit. În intervalul decembrie 2016 – ianuarie 2017, una dintre maşini va fi expusă în Băneasa Shopping City, acolo unde va fi organizat şi un birou UniCredit Bank iar reprezentanţii băncii vor oferi consultanţă clienţilor pentru serviciile oferite.

Întregul proiect se desfăşoară în contextul parteneriatului tradiţional pe care UniCredit Leasing Corporation, liderul pieţei de profil din România, îl are cu BMW România, iniţiat în 2006, şi care acoperă finanţarea clienţilor finali. Parteneriatul dintre UniCredit Leasing Corporation şi BMW România funcţionează sub brandul BMW Financial Services.

Implicarea BMW România şi a grupului UniCredit în susţinerea transportului eco înseamnă şi crearea unui pachet de finanţare foarte competitiv pentru automobile electrice prin BMW Financial Services. Este vorba despre un pachet BMW Select creat special pentru i3, cu valoare reziduală de 51,6% după trei ani. 

"Credem în viitorul mobilităţii electrice. Transportul electric este nepoluant, silenţios şi sigur. Suntem mândri că astăzi, alături de partenerii noştri de la BMW România, putem oferi un pachet de produse şi servicii dedicat acestui segment, UniCredit Leasing fiind şi prima companie de leasing care finanţează maşini electrice. Ne dorim ca susţinerea mobilităţii durabile să fie parte constantă a strategiei noastre” , a declarat Mircea Cotigă, CEO al UniCredit Leasing.

“Implicarea UniCredit în susţinerea utilizatorilor de maşini electrice, din ce în ce mai numeroşi şi în România, este aliniată misiunii noastre de a le face oamenilor viaţa mai uşoară şi de a le oferi mobilitate. Poziţionarea noastră în prima linie a inovaţiei este susţinută prin produse cu grad ridicat de noutate, precum Mobile Banking, Card Meniu şi Mobile POS, pe care le-am lansat în ultima perioadă, dar şi proiecte speciale, precum cel de susţinere a industriei eco”, a declarat Septimiu Postelnicu, Şeful Diviziei de Retail în cadrul UniCredit Bank.
Citeşte mai multe despre: UniCredit, BMW

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza