Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Leasing debutează în motorsportul românesc

177 afisari
UniCredit Leasing, principalul jucător din piața de leasing din România, anunță intrarea în motorsportul românesc prin susținerea Echipajului UniCredit Leasing Rally, format din Adrian Teslovan (pilot), Cseh Vajk Imre (copilot) și Mihai Leu (Manager Tehnic). Echipajul va debuta mâine, 31 martie, în Campionatul Național de Raliuri la două roți motrice 2017, cu ocazia etapei inaugurale de la Brașov, și are ca obiectiv câștigarea titlului național.
  Campion mondial WBO la box și campion național la raliu, Mihai Leu se alătură echipei în calitate de Manger Tehnic și are ca rol coordonarea și consilierea echipajului.

"Sunt fericit că voi adauga o nouă etapă în cariera mea sportivă, aceea de Manager Tehnic al Echipajului UniCredit Leasing Rally. Împreună cu doi profesioniști ai motorsportului, precum Adi Teslovan și Cseh Vajk Imre, și având susținerea celei mai importante companii de leasing din România, cred că ne putem lupta pentru câștigarea titlului național”, a declarat Mihai Leu, campion național la raliu în 2003. 

UniCredit Leasing este în prezent cel mai mare jucător pe segmentul de leasing autohton, fiind implicată în proiecte de finanțare diverse - de la autoturisme și autovehicule ușoare și grele până la locomotive, utilaje agricole și echipamente de construcții. Demersul inițiat de UniCredit Leasing împreună cu un campion al motorsportului românesc vine să confirme postura de lider de piață și completează misiunea UniCredit Leasing, aceea de a face viața oamenilor mai ușoară, prin flexibilitatea și diversitatea serviciilor și soluțiilor oferite.

Asocierea cu un proiect ambițios precum cel coordonat de Mihai Leu vine astfel natural, susține Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing: "Suntem onorați să debutăm în lumea motorsportului alături de un echipaj experimentat, UniCredit Leasing Rally, care beneficiază de o echipă pilot-copilot extraordinar de promițătoare și de susținerea unui multiplu campion, precum Mihai Leu. Prin acest parteneriat, UniCredit Leasing Romania își reafirmă pasiunea pentru motorsport și dorința de a fi aproape de fanii acestui fenomen.” 

În prezent, echipajul format din Adrian Teslovan și Cseh Vajk Imre concurează pe un Citroen DS3 R3 MAX, dupa ce au mai condus VW Golf GTI, Dacia Nova, Renault Clio Williams, Ford Escort Cosworth, Dacia Logan și Citroen DS3 R3. “Suntem onorați să facem echipă cu liderul pieței de leasing din Romania, UniCredit Leasing, și cu un mare campion precum Mihai Leu și suntem siguri că împreună vom avea un an de succes”, a declarat Adrian Teslovan, pilot al Echipajului UniCredit Leasing Rally.

Citeşte mai multe despre: UniCredit Leasing

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.