Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Consumer Financing a lansat Programul Aniversar pentru deţinătorii de carduri de credit UniCreditCard

215 afisari
UniCredit Consumer Financing a anunţat lansarea Programului Aniversar, care vine să completeze programul standard de loializare care recompensează toate tranzacţiile efectuate cu UniCreditCard cu cash-back de 1% sau 2% din valoarea acestora în funcţie de tipul de card (cash-back-ul se acordă sub formă de puncte UniCredit, 1 punct = 1 leu).
Prin Programul Aniversar, procentul de cash-back aferent programului de loializare se dublează în luna corespunzătoare celei în care este născut deţinătorul cardului primar. Astfel, un client poate primi înapoi până la 4% din valoarea tranzacţiilor efectuate atât prin intermediul cardului primar, cât şi prin intermediul cardului suplimentar, punctele putând fi utilizate pentru noi cumpărături sau pentru achitarea comisionului de administrare a instrumentului de plată.  De Programul de loializare beneficiază toţi posesorii de carduri de credit UniCreditCard (Premium, Principal sau Partener) care efectuează tranzacţii naţionale, internaţionale sau pe Internet, inclusiv plata facturilor de utilităţi. 

"Clienţii utilizatori de card se împart în două categorii, unii preferă rambursarea tranzacţiilor în rate, alţii preferă să primească înapoi un procent din valoarea tranzacţiilor. Pentru că ne dorim să le fim alături în cele mai importante momente cu ofertele potrivite, Programul Aniversar a fost creat pentru a celebra o lună specială din viaţa deţinătorului de card, în care cel mai probabil se efectuează mai multe cumpărături, care acum devin mai avantajoase. Este un mod de a recompensa fidelitatea clientilor noştri”, a declarat Claudia Nica, Şef Departament Strategie de Afaceri şi Dezvoltare în cadul UniCredit Consumer Financing. 

Cardurile UniCreditCard oferă deţinătorilor toate beneficiile pe care le poate oferi un card de credit în piaţa din România. Astfel, pe lângă beneficiul de cash-back la orice cumpăratură, cardurile oferă posibilitatea de a rambursa în până la 12 rate fără dobândă tranzacţiile efectuate oriunde în lume printr-un simplu răspuns la SMS sau apelând 24/7 în InfoCenter, precum şi discounturi şi rate fără dobândă la partenerii agreaţi.

UniCredit Consumer Financing oferă carduri de credit cu tehnologie contactless, emise sub sigla Mastercard, prin intermediul reţelei de sucursale UniCredit Bank sau în magazinele partenere. În plus, portofoliul include şi categoria Premium World, distribuit doar prin sucursalele UniCredit Bank.
Citeşte mai multe despre: UniCredit

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza