Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Bank oferă dobânzi majorate pentru depozitele la termen în lei

1684 afisari
UniCredit Bank încurajează clienții să economisească, propunând atât persoanelor fizice cât și clienților liber profesioniști, Persoane Fizice Autorizate și companii cu cifra de afaceri sub 1 milion euro o ofertă comercială cu dobânzi în topul ofertelor din piață pentru depozitele la termen în lei. Astfel, începând cu data de 20 mai 2022, clienții persoane fizice beneficiază de dobânzi de 4% pe an pentru depozitele la termen în lei cu prelungire automată pentru o perioadă de 6 sau 12 luni constituite prin Online Banking sau Mobile Banking.
Oferta rămâne una competitivă și pentru maturități mai scurte: 3,4% pe an pentru depozite pe termen de 3 luni în rețeaua de sucursale a băncii, cu posibilitatea obținerii unui plus de dobândă de 0,30 puncte procentuale la constituirea prin canalele electronice Online Banking sau Mobile Banking. Clienții pensionari care încasează pensia folosind oferta GeniusCont de la UniCredit Bank beneficiază și în sucursale de aceleași dobânzi ca pentru depozitele constituite prin mijloace electronice. Pentru toate categoriile de clienți persoane fizice, suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit, indiferent de durată și mijloacele de constituire, este de 500 lei.

Începând de la aceeași dată, banca majorează dobânzile oferite și pentru clienții liber profesioniști, Persoane Fizice Autorizate și companii cu cifra de afaceri sub 1 milion euro. Astfel, pentru depozitele în lei constituite pentru perioade de 6 sau 12 luni, cu sau fără prelungire automată, companiile beneficiază de o dobândă de 3,5% pe an, iar pentru depozitele pe 3 luni, de 3% pe an; suma minimă pentru deschiderea unui depozit este de 10.000 de lei. Depozitele în lei constituite pentru o lună (cu scadență unică sau cu prelungire automată) beneficiază de dobânzi de 2,5% pe an, iar cele pentru o săptămână de o dobândă de 2% pe an dacă sumele din depozit se ridică la minim 50.000 de lei. Cu această ofertă, UniCredit Bank se poziționează printre băncile care au unele dintre cele mai bune alternative de economisire pentru acest segment de clienți.

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank, a precizat: “Ne dorim să încurajăm și să promovăm comportamentele benefice de economisire în rândul publicului și totodată să le oferim clienților noștri mijloace eficiente pentru planificarea sustenabilă a afacerii lor. De aceea, ajustăm acum propunerea comercială de dobânzi pentru depozitele în lei astfel încât să oferim remunerații în topul celor mai competitive din piață“.  



Citeşte mai multe despre: UniCredit Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza