Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Bank - desemnată lider de piață în Corporate Banking în România

555 afisari
Băncile din cadrul Grupului UniCredit din nouă țări diferite din cele patru regiuni cheie din Europa (Italia, Germania, Europa Centrală și de Est) au fost desemnate drept lideri de piață în diferite categorii, de la Responsabilitate Socială Corporativă și până la Soluții Digitale. Aceasta este o dovadă a prezenței puternice a Grupului UniCredit pe întreg continentul și a angajamentului său față de toate piețele în care își desfășoară activitatea.
În România, UniCredit a fost recunoscut drept Market Lider în Corporate Banking. Celelate distincții primite de UniCredit:
Italia: Market Leader în Corporate Banking, Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) și Soluții Digitale
Germania: Foarte apreciat în Corporate Banking și CSR and Notabil pentru Soluții Digitale și Investment Banking
Europa Centrală:  Austria – Market Leader în Corporate Banking, CSR și Digital Solutions; Slovacia – Market Leader în Corporate Banking; Ungaria – Foarte apreciat în Corporate banking, CSR și Soluții Digitale
Europa de Est: Bosnia și Herțegovina – Market Leader în Corporate Banking, CSR și Soluții Digitale; Bulgaria – Market Leader în Corporate Banking și CSR; România – Market Leader în Corporate Banking; Serbia – Foarte apreciat în Corporate Banking și Soluții Digitale.

Comentând cu privire la acest sondaj, Andrea Orcel, CEO UniCredit, a declarat: "Suntem mândri de aceste realizări, care recunosc demersul neobosit a băncii de a oferi cele mai bune servicii posibile clienților săi din Europa. Investim continuu în cercetare pentru a dezvolta soluții inovatoare pentru clienții noștri persoane fizice și companii: digitalizarea și angajamentul nostru față de principiile ESG sunt factori cheie pentru activitatea noastră, ajutându-ne să oferim excelență și să creăm un viitor durabil pentru clienții, comunitățile și angajații noștri".

Markets Leaders se adaugă celorlalte clasamente și distincții de renume realizate de către Euromoney,  pentru a oferi în plus un clasament global cuprinzător al brandurilor bancare și financiare la nivel național. European Markets Leaders Survey combină informații primite din aplicațiile băncilor cu propriile sale date, expertiză editorială și cercetări independente pentru a determina anual cel mai bun brand.
Citeşte mai multe despre: UniCredit

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza