Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit și Mastercard își extind parteneriatul pe zona de plăți

266 afisari
UniCredit și Mastercard anunță expansiunea globală a parteneriatului lor legat de zona de plăți. Acordul pune bazele începerii unui parteneriat solid și aliniat cu strategia UniCredit Unlocked. Este pentru prima dată când o mare bancă comercială adoptă o singură strategie de asemenea amploare cu privire la carduri pe multiple piețe în Europa.
Printr-un singur acord este exprimată astfel abilitatea UniCredit de a strânge într-o singură instituție puterea colectivă a celor 13 subsidiare, adăugând expertiza Mastercard în zona de plăți cu cardul. Această extindere semnificativă a relației celor două părți va aduce inovație în zona de plăți și va intensifica experiențele digitale ale clienților.

Acest parteneriat multi–anual lărgit asigură resursele necesare pentru a ne realiza ambiția comună de a crește viteza inovației în zona de carduri și a pune clienții în centrul a tot ceea ce facem. Parteneriatul va susține UniCredit în efortul de a veni cu cea mai bună ofertă pentru nevoile deținătorilor de carduri, cu o gamă de produse simplificată, cu o experiență digitală optimizată care include o suită completă de soluții in-app, și cu dezvoltarea unei abordări dedicate în ceea ce privește inovarea, extinzând opțiunile clienților în zona de plăți.

Parteneriatul va intensifica angajamentul celor două părți în direcția multiplicării acțiunilor lor concrete pentru sustenabilitate în zona socială și de mediu. Expertiza și resursele comune vor fi combinate cu o concentrare specială pentru implementarea de noi proiecte axate pe obiectivele comune ESG, pentru dezvoltarea de soluții care să susțină comunitățile să crească, acționând astfel împotriva schimbărilor climatice cu ajutorul unor opțiuni de plată responsabile și cu abilitatea de a contribui concret la atingerea obiectivelor legate de mediu integrând posibilitatea de a dona în plățile făcute zilnic.

Parteneriatul este un exemplu concret de execuție al planului multianual UniCredit Unlocked 2022-2024, unificând cele 13 bănci în beneficiul stakeholderilor UniCredit, prin economie de resurse, capturând oportunitățile oferite de ADN-ul nostru european, dar lucrând ca un grup unificat. Este astfel cea mai evidentă manifestare a oportunităților oferite de zona de plăți, unde lucrăm pentru a aduce mai multă valoare în ceea ce privește simplificarea produselor, a sinergiilor legate de costuri și transformării digitale.

Parteneriatul este multianual și se va concentra pe susținerea realizării priorităților strategice ale băncii, precum digitalizarea soluțiilor de plăți, oferind soluții multi funcționale prin intermediul unui card complet, pe alinierea cu atributele de brand ale UniCredit pentru a întări astfel preferința și loialitatea de-a lungul întregului ciclu de viață al consumatorului, îmbogățind oportunitățile în zona de produse bancare datorită platformei de brand Priceless a Mastercard, recunoscută prin premiile obținute, precum și prin valoarea acțiunilor de sponsorship ale Mastercard.

Andrea Orcel, CEO UniCredit, a declarat: “Acest parteneriat reflectă esența strategiei UniCredit Unlocked și angajamentul nostru de a ne utiliza întregul potențial al prezenței noastre pe multiple piețe venind cu o ofertă unică și completă în beneficiul clienților noștri. Extinderea noastră geografică și expertiza Mastercard în acest spațiu ne permit nu doar să ne eficientizăm parteneriatele și contractele, dar și să îmbogățim oferta noastră digitală, oferta de produse și securitatea plăților pentru toți clienții noștri actuali și viitori. Acesta este un exemplu perfect al noii abordări din UniCredit în ceea ce privește gestionarea proiectelor, de care beneficiază toate entitățile legale într-un mod discliplinat și acționând ca o singură companie”.

“UniCredit ne-a fost un partener important pentru mulți ani. Împreună am creat soluții concrete care susțin oamenii și afacerile în întreaga Europă. Relația noastră extinsă se va baza pe această experiență pentru a aduce noi inovații deținătorilor de carduri UniCredit”, a declarat Michael Miebach, CEO Mastercard.
Citeşte mai multe despre: Mastercard, UniCredit

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza