Links Sitemap Business Linker Sitemap

Un copil din România poate aprinde bradul de Crăciun de la Disneyland Paris

2494 afisari
Vacanţa de iarnă poate deveni o călătorie de poveste prin campania ING Bank, Câştigă o excursie la Disneyland pentru întreaga familie, care oferă oferă unui copil şansa de a aprinde bradul de Crăciun la Disneyland Paris, într-o excursie magică alături de cei dragi.
Potrivit bancii, oricine achiziţionează în perioada 1 octombrie – 22 noiembrie 2013 un card MasterCard (Contactless sau Credit Card) are şansa de a câştiga o vacanţă pentru patru persoane (doi adulţi şi doi copii) la Disneyland Paris, în perioada 13-15 decembrie.
“Prin aceasta campanie, ne-am dorit să adăugăm un strop de magie vacanţei de Crăciun, cu ajutorul unei excursii într-o lume de poveste. Visul oricărui copil de a aprinde luminile bradului de Craciun alături de personajele copilăriei devine realitate în călătoria pe care ING Bank a plănuit-o pentru clienţii săi”, a declarat Cristina Micu, Director Retail Marketing, ING Bank Romania.
Câştigătorul, ales prin tragere la sorţi după încheierea campaniei, se va bucura de o excursie de trei zile, pentru patru persoane, la Disneyland Paris, cu transport, cazare la un hotel de 5 stele, bilete de intrare în parcul de distracţii, vouchere de masă, VIP FastPass. De asemenea, unul dintre copiii care însoțește câştigătorul va avea ocazia să aprinda bradul de Crăciun de la Disneyland®, în cadrul unei ceremonii speciale. Pe lângă momentul magic de la Disneyland®, campania ING Bank aduce cadouri Disney® primilor 300 de clienţi care aleg să se bucure de beneficiile cardurilor de credit ING şi Mastercard Contactless.
"Ne-am bucurat să putem oferi unui copil din România o experienţă de neprețuit! Fiind cel care aprinde bradul de Crăciun în lumea Disney®, câștigătorul promoției va trăi o clipă pe care, probabil, nu o va uita niciodată. Premiul este oferit ca urmare a parteneriatului dintre MasterCard şi Disney®. Alături de ING Bank, credem că vom aduce un moment magic în viaţa familiei câştigătoare", spune Georgia Baltag, Marketing Manager România şi Moldova, MasterCard Europe.
Cardul Mastercard Contactless permite utilizatorilor să facă plăți contactless pentru orice valoare, plaţile de până în 100 de lei efectuându-se rapid, prin simpla trecere a cardului prin faţa terminalului Contactless, fara a fi nevoie de introducerea lui în POS şi de tastarea codului PIN. ING Credit Card ajută utilizatorii să se bucure de fiecare moment, chiar și de cele imprevizibile, prin acces imediat la bani, fără a plăti dobândă timp de un an pentru cumpărăturile pe care le fac.
Citeşte mai multe despre: ING Bank Romania, MasterCard, Disneyland®

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza