Links Sitemap Business Linker Sitemap

Transilvania Investments anunță finalizarea investiției de 14 milioane de Euro în aqua park Venus

423 afisari
Aqua park Venus din 1 Mai (jud. Bihor) se redeschide, oficial, sâmbătă, 19 august a.c., după aproape 2 ani de lucrări ce au impus refacerea integrală a ștrandului și investiții de 14 milioane de Euro. Complexul aflat în portofoliul Turism Felix SA, companie deținută de fondul de investiții Transilvania Investments. Cel mai nou aqua park din zona de Vest a țării își așteaptă clienții cu o ofertă completă de petrecere a timpului liber.
Pe o suprafață de 4,3 hectare, turiștii vor descoperi 6 bazine cu apă termală sau apă încălzită, pentru înot sau dotate cu sisteme de masaj aquatic sau jacuzzi. Alte 2 bazine sunt destinate copiilor care se pot bucura și de spațiile de joacă amenajate. Un restaurant fast food și terenuri pentru practicarea sporturilor permit clienților să-și planifice  o zi de distracție cu întreaga familie.
"Odată cu inaugurarea aqua park Venus stabilim o nouă destinație de vacanță ce poate susține dezvoltarea turismului intern”, spune Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments. „Pentru următorii ani, strategia noastră este să consolidăm pentru Turism Felix statutul de cel mai important operator în turismul balnear din România și să creăm o sinergie între oferta de aici și alte active importante pe care fondul le deține în acest sector.”
Cele 5 hoteluri și 2 ștranduri deținute de Turism Felix sunt principala destinație turistică din județul Bihor, reușind să atragă, anual, mii de turiști interesați de oferta de tratamente, relaxare sau business. Accesul la resursele naturale de apă termală permit operarea pe întreaga perioadă a anului pentru aproape toate activele din portofoliu.
În cadrul strategiei de dezvoltare, Transilvania Investments a început, recent, o campanie de recrutare pentru poziția de director general al Turism Felix SA, rolul viitorului manager fiind de a implementa viziunea pe termen lung menită să poziționeze compania în topul operatorilor din turismul românesc.
Citeşte mai multe despre: Transilvania Investments

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza