Links Sitemap Business Linker Sitemap

Sika România continuă să se implice în proiecte sociale

1655 afisari
Sika România, unul dintre principalii jucători ai pieţei locale de materiale chimice speciale pentru construcţii, continuă implicarea în proiecte sociale venind în sprijinul organizaţiei Un Pas Spre Viitor, UPSV. Astfel, compania s-a implicat, în ultimii doi ani, în renovarea centrului UPSV din Braşov prin donarea a produse şi servicii de construcţii în valoare de peste 40.000 de euro.
"Am fost foarte impresionaţi de eforturile organizaţiei UPSV Braşov de a veni în sprijinul tinerilor orfani care, odată cu atingerea vârstei de 18 ani, nu mai pot locui în centrele de plasament pentru minori. Credem în obiectivele acestei organizaţii şi, astfel, încă din 2013, am luat decizia de a fi aproape tinerilor care merită un viitor mai bun şi o integrare firească în societate şi, implicit, în câmpul muncii”, a declarat Laurenţiu Ştefănescu, Director General al Sika România.
Potrivit afirmaţiilor sale, Sika România a efectuat, în perioada 2013 – 2014, donaţii în valoare de peste 40.000 de euro, în produse şi alte servicii de construcţie.
Organizaţia "Un Pas Spre Viitor” deţine singurul centru de integrare socială din Braşov, unde tinerii orfani ce nu mai pot locui în centrele de plasament din cauza vârstei pot primi sprijin pentru a deveni independenţi şi pentru a găsi un loc de muncă. În plus, la nivel emoţional, tinerii pot găsi în cadrul centrului UPSV sprijin pentru o dezvoltare socială normală. În acest moment, în cadrul centrului din Braşov, UPSV asigură suport pentru 19 tineri.
"Suntem recunoscători companiei Sika România că a decis sa se implice în iniţiativa UPSV de a schimba comunitatea braşoveană prin integrarea sociala a unui număr cât mai mare de tineri defavorizaţi.  Astfel, în ultimii doi ani, Sika a sprijinit asociaţia nu doar cu materiale de construcţii necesare renovării clădirii în care locuiesc tinerii, ci şi cu daruri de Sărbători sau susţinerea de programe de formare profesională pentru aceştia”, a declarat, la rândul său, Florin Cătănescu, fondatorul UPSV.
Dincolo de implicarea în renovarea centrului UPSV, Sika România a fost alături de tinerii orfani şi în perioada Sărbătorilor, oferindu-le cadouri şi suport financiar. Astfel, prin toate aceste iniţiative, Sika România, alături de fundația UPSV, face un pas important în susținerea unei comunități locale ce reprezintă doar o mică parte din cei peste 60.000 de copii orfani dependenți de suport din partea statului.
De altfel, Sika România nu este la prima iniţiativă de acest fel. De-a lungul ultimilor ani, compania a oferit sprijin şi în cadrul altor proiecte derulate de SOS Satele Copiilor sau YANA (You are not alone!).
Citeşte mai multe despre: Sika România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza