Links Sitemap Business Linker Sitemap

Signal Iduna se muta in casa noua

3170 afisari
Signal Iduna, compania germana ce activeaza pe piata de asigurari de viata, sanatate si accident, are un nou sediu, incepand cu luna august a acestui an.
Astfel, noua adresa a Signal Iduna este Calea Floreasca nr.60, etajele 6 (partial), 7 si 8. Numerele de telefon ale companiei raman neschimbate.
Potrivit companiei, decizia de a achizitiona un nou sediu Signal Iduna vine ca o urmare fireasca a dezvoltarii rapide a companiei pe piata romaneasca.
Aşa cum precizeaza si Leslie J. Breerb Presedinte Signal Iduna, “compania noastra a cunoscut incepand cu jumatatea anului 2010 o crestere dinamica, acest lucru facand necesara nevoia de a indeplini asteptari mult mai mari din partea clientilor. Drept consecinta era nevoie de o extindere a spatiului de administrare. Acest spatiu modern de birouri a fost creat astfel incat permite un schimb de idei mult mai facil intre diferite departamente prin alocarea a cel putin o treime din spatiul disponibil intalnirilor si discutiilor. Ne concentram pe incurajarea comunicarii intre toate nivelele ierarhice. Rezultatele constand in cresterea productivitatii si rapiditatea procesului de luare a deciziilor au impact benefic direct asupra clientilor”.
Grupul Signal Iduna este unul dintre liderii pietei germane a asigurarilor, cu peste 13 milioane de clienti, dintre care 2,6 milioane numai in sectorul asigurarilor de sanatate. Prezenta pe piata din Germania, Ungaria, Polonia, Elvetia si Romania, Signal Iduna ofera de peste 100 de ani solutii personalizate de asigurari la standarde europene.
Citeşte mai multe despre: Signal Iduna

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza