Links Sitemap Business Linker Sitemap

Shopping Center Holding preia Tiago Mall Oradea

2966 afisari
Shopping Center Holding a anuntat preluarea centrului comercial cunoscut anterior sub denumirea de Tiago Mall Oradea. Valoarea tranzactiei este estimata la 30,5 milioane euro.
Centrul comercial Oradea Shopping City (fost Tiago Mall) dezvoltat de Shopping Center Holding, avand o suprafata inchiriabila bruta sGLA - gross leasable areat de 30.000 mp, se preconizeaza a fi finalizat incepand cu primavara anului 2011 si va gazdui peste 120 de unitati de retail, un food-court complet, magazine de produse alimentare, precum si cele mai mari facilitati de petrecere a timpului liber din regiune. Acesta va cuprinde, de asemenea, peste 1.000 de locuri de parcare.
Dezvoltatorul Shopping Center Holdings SRL planuieste sa introduca in Oradea Shopping City o serie de noi branduri internationale de moda pe piata de retail din oras, alaturi de o varietate de marci deja cunoscute in piata romaneasca. In acest moment, centrul comercial Oradea Shopping City este pre-inchiriat in procent de 60%.  
"Credem ca locuitorii din Oradea si cei care traiesc in intreaga regiune merita sa cunoasca noi metode moderne de cumparaturi si de divertisment, motiv pentru care vom dezvolta un centru comercial si de divertisment unic in Oradea. Facilitatile noi si inovatoare pentru petrecerea timpului liber impreuna cu noi retaileri de moda, vor satisface atat familiile care doresc sa petreaca mai mult timp impreuna intr-o atmosfera confortabila si moderna cat si tinerii care cauta sa se distreze cu prietenii lor pana la ore tarzii si sa cumpere brandurile lor preferate", a declarat Cristina Dinu, reprezentant oficial al Shopping Center Holding.  
S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza