Links Sitemap Business Linker Sitemap

Sedna Design & Elements - noi funcții pentru eficientizarea consumului de energie

401 afisari
Gama Sedna Design & Elements, lansată recent de Schneider Electric, integrează noi opțiuni care răspund nevoilor actuale în materie de soluții eficiente pentru clădiri inteligente, dar și pentru adoptarea unor măsuri de eficientizare a consumului de energie. Concepută pentru opțiunile moderne de management al clădirilor comerciale și rezidențiale, Sedna Design & Elements cuprinde întrerupătoare și variatoare rotative pentru controlul iluminatului, dar și întrerupătoare pentru controlul jaluzelelor, astfel încât utilizatorii să deschidă și să închidă cu ușurință draperiile, pentru a proteja interiorul casei de lumina excesivă a soarelui și pentru a controla temperatura ambiantă.
Senzorul de mișcare cu întrerupător integrat, cu un unghi de detectare de 160 de grade facilitează deplasarea în clădire pe timpul nopții și ajută la reducerea consumului de energie electrică.
În ceea ce privește funcțiile pentru controlul temperaturii, noile termostate din gama Sedna Design & Elements ajută la menținerea unei temperaturi constante în toată locuința, contribuind, în același timp, la reducerea consumului de energie prin pornirea încălzirii doar atunci când este necesar.
Echipamentele Sedna pot fi incluse în proiectele de renovare sau în instalații electrice din clădirile noi, indiferent de destinația de utilizare a acestora – rezidențială sau comercială – gama Sedna propunând și mecanisme clasice precum prize RJ45 pentru cabluri de rețea; prize HDMI pentru echipamente HDTV și AV, dar și mecanisme noi precum priză TV+date sau priză de alimentare+încărcătoare USB, ce oferă funcții multiple înglobate în același mecanism. Pentru segmentul de hoteluri sau apartamente cu utilizare temporară, gama Sedna include întrerupătoare cu cartelă, care pot fi utilizate în două moduri: ca o cheie pentru cameră sau ca întrerupător de economisire a energiei, care stinge toate luminile din cameră, dacă aceasta nu este ocupată.
Instalarea aparatelor se poate realiza în două moduri: încastrat - prin intermediul dozelor de instalare sub tencuială sau aparent – cu ajutorul cadrelor pentru montaj aparent, instalare compatibilă cu ramele decorative Sedna Design. Acestea pot fi instalate atât vertical, cât și orizontal.
Toate prizele sunt prevăzute cu obturatoare, pentru prevenirea accidentelor, iar noul design al mecanismelor este proiectat astfel încât, în timpul instalării, ghearele se extind drept pentru o aliniere perfectă cu dozele de aparat.
Gama Sedna Design & Elements include și funcții atipice precum prize de egalizare a potențialului, ce previn apariția unor tensiuni periculoase în echipamentele medicale și reduc probabilitatea de șocuri electrice la pacienți și personalul medical. Acestea au fost special concepute pentru mediile de lucru care necesită un nivel ridicat de siguranță, precum spitalele, clinici și laboratoarele chimice, astfel încât să prevină apariția eventualelor accidente.
"În prezent, având în vedere costurile crescute la energie, cu toții ne dorim să găsim cele mai potrivite soluții pentru gestionarea eficientă a consumului de energie”, spune Lucian Enaru, Director General la Schneider Electric. „De aceea, Schneider Electric a lansat noua gamă Sedna Design & Elements, care include funcții și mecanisme potrivite pentru consumatorii care își doresc soluții moderne și ușor de implementat, astfel încât să obțină beneficii semnificative în ceea ce privește consumul de energie și, în același timp, să contribuie la crearea unui viitor sustenabil.”
Ramele Sedna Design și Sedna Elements oferă grad de protecție IP44 aparatajului atunci când sunt instalate împreună cu mecanisme ce au protecție IP44, întrucât acestea din urmă sunt echipate cu garnituri de etanșare pentru a proteja împotriva stropilor de apă.
Despre Schneider Electric
Schneider Electric România este subsidiara locală a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante și mai longevive organizații, cu 25 de ani de activitate în România. Cu un portofoliu de clienți din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la construcții la IT- compania furnizează în prezent în România produse și servicii pe patru piețe, toate mari consumatoare de energie electrică și cu obiective de eficientizare a consumului: piața de clădiri comerciale și rezidențiale, piața de industrie, cea de infrastructură și piața de rețele și centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piețe acoperă 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizează pentru toate soluții și sisteme de automatizare și optimizare a consumului.
 
Având 300 de angajați care urmează cariere locale și internaționale, Schneider Electric România coordonează în prezent un grup de țări care include Armenia și Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizația locală asigură asistență specializată în 16 limbi pentru clienții Schneider Electric din 25 de țări.
Citeşte mai multe despre: Schneider Electric România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza