Links Sitemap Business Linker Sitemap

Schneider Electric prezintă prizele de încărcare USB A+C din noua gamă Sedna Design & Elements

364 afisari
Schneider Electric prezintă prizele de încărcare USB A+C din gama lansată recent, Sedna Design & Elements. Aceste prize răspund nevoilor utilizatorilor care sunt în căutarea unor soluții de încărcare a dispozitivelor mobile pe care le utilizează cel mai frecvent, cu un simplu cablu USB, fără să mai aibă nevoie de adaptoare. Gama Sedna Design & Elements este inspirată din tendințele moderne în materie de design interior, oferind o colecție de prize de încărcare USB elegante, care completează orice încăpere în care sunt montate. Cu atenția acordată detaliilor și calității produselor, Schneider Electric a combinat nuanțe, texturi și funcții pentru a crea o gamă de încărcătoare care alimentează rapid câte două dispositive și se remarcă prin caracteristicile estetice.

Potrivit companiei, beneficiile cheie ale încărcătoarelor USB A+C din gama Sedna Design & Elements includ:

- Design elegant și versatil: încărcătoarele USB Sedna Design & Elements au un design minimalist și contemporan și se integrează perfect în orice mediu, fie că este vorba de case, birouri, hoteluri sau spații publice.

- Porturi USB duble: Gama Sedna Design & Elements include prize cu două porturi USB, permițând utilizatorilor să încarce mai multe dispozitive simultan. Fie că este vorba de smartphone-uri, tablete sau alte gadget-uri, Sedna Design & Elements asigură o modalitate de încărcare eficientă, doar cu cablurile USB ale dispozitivelor, fără a mai fi nevoie de adaptoare.

- Tehnologie de încărcare rapidă: Schneider Electric a creat această gama în raport cu nevoia de viteză, atunci când vine vorba de încărcarea dispozitivelor. Sedna Design & Elements încorporează tehnologia avansată de încărcare rapidă, astfel încât utilizatorii să nu petreacă prea mult timp cu încărcarea dispozitivelor mobile – fie că este vorba despre un telefon, fie că este vorba despre o tabletă.

- Caracteristici de siguranță îmbunătățite: Siguranța este o prioritate de top la Schneider Electric. Încărcătoarele USB Sedna Design & Elements sunt proiectate cu multiple mecanisme de siguranță încorporate, inclusiv protecție la supracurent, protecție la supratensiune și protecție la scurtcircuit. Aceste caracteristici garantează siguranța dispozitivelor și a utilizatorilor.

- Instalare ușoară: Procesul de instalare este ușor de realizat, astfel încât prizele de încărcare Sedna Design & Elements pot fi încorporate fără efort în orice spațiu.

Sedna Design & Elements include produse realizate într-o multitudine de culori și texturi naturale cu aspect de lemn, piatră, metal și sticlă ce oferă finisaje elegante la prețuri accesibile. Concepută atât pentru arhitecți și specialiști din domeniul Home&Deco, dar și pentru pasionații de design interior, gama este disponibilă în două versiuni – Design & Elements.
 
Schneider Electric România este subsidiara locală a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante și mai longevive organizații, cu 25 de ani de activitate în România. Cu un portofoliu de clienți din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la construcții la IT- compania furnizează în prezent în România produse și servicii pe patru piețe, toate mari consumatoare de energie electrică și cu obiective de eficientizare a consumului: piața de clădiri comerciale și rezidențiale, piața de industrie, cea de infrastructură și piața de rețele și centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piețe acoperă 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizează pentru toate soluții și sisteme de automatizare și optimizare a consumului.
Citeşte mai multe despre: Schneider Electric România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza