Links Sitemap Business Linker Sitemap

Schneider Electric lansează noile stații de încărcare EVlink Home

391 afisari
Schneider Electric a lansat în România noile stații de încărcare EVlink Home de 3.7 kW, 7.4 și respectiv 11 kW. Cele trei echipamente oferă soluții convenabile și eficiente pentru încărcarea automobilelor electrice la domiciliu. Dimensiunile reduse și estetica modernă le fac simplu de amplasat în orice garaj sau în holul locuinței. Produse din categoria Green Premium, stațiile de încărcare au protecție de scurgere la pământ, auto stop în caz de urgență și respectă cele mai noi standarde de siguranță și de eficiență energetică.

"Suntem încântați să aducem în România stațiile EVlink Home, care vor permite proprietarilor de vehicule electrice să își încarce automobilele rapid, sigur și eficient din punct de vedere energetic,” a declarat Lucian Enaru, Country General Manager Schneider Electric România, Armenia și Republica Moldova.



Stațiile de încărcare EVlink Home sunt ușor de instalat, oferă încărcare mai rapidă comparativ cu încărcarea standard și monitorizează consumul casnic de energie, pentru a optimiza încărcarea. Astfel, încărcarea mașinii nu mai trebuie planificată la anumite ore cu consum mai redus, și nici consumul general de energie al gospodăriei nu mai trebuie organizat în funcție de perioada de încărcare a mașinii.


"În contextul creșterii accelerate a numărului de vehicule electrice în România și în întreaga lume, soluțiile de încărcare pentru casă au devenit absolut necesare pentru a asigura mobilitatea noastră cotidiană. Gama EVlink Home Charging Station include soluții practice, compacte, care au o interfață de utilizare intuitivă și asigură încărcarea completă a bateriilor automobilelor peste noapte, în condiții de eficiență energetică," a adăugat Lucian Enaru.


Stațiile au toate comenzile integrate într-un singur dispozitiv inteligent de management al încărcării, așa încât pentru operarea lor nu mai e necesar un smartphone sau o aplicație anume. 





Citeşte mai multe despre: Schneider Electric

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza