Links Sitemap Business Linker Sitemap

Salvați Copiii și Alpha Bank ajută copiii aflați în situații vulnerabile

1002 afisari
Alpha Bank Romania a încheiat un parteneriat cu Salvați Copiii România, în beneficiul copiilor aflați în situații de risc de abandon școlar. Pentru fiecare contract de depozit încheiat în cadrul unei campanii ce se desfășoară până la 11 decembrie, banca va dona 5 lei pentru sprijinirea programelor desfășurate de Salvați Copiii.
În plus, toți clienții care aleg în această perioadă Alpha Depozitul pe plus beneficiază de o dobândă mai mare cu 50% față de cea a unui depozit standard pe 3 luni, precum și de 0% comision de retragere numerar la ghișeu în ziua scadenței și în următoarele trei zile lucrătoare.

Salvați Copiii va utiliza fondurile strânse în cadrul acestei campanii pentru programele desfășurate de organizație în centrele sale educaționale, în cadrul cărora copiii din medii defavorizate primesc servicii educaţionale şi de asistenţă socială, juridică şi psihologică, în vederea reintegrării şcolare sau a prevenirii abandonului şcolar.

Reintegrarea şcolară a copiilor şi prevenirea abandonului şcolar sunt obiective majore ale organizației Salvaţi Copiii. De aceea, organizația a dezvoltat programele multianuale de facilitare a accesului la educaţie şcolară prin implementarea de servicii educaţionale şi sociale. 16.700 de copii au fost înscrişi în programele ”A Doua Șansă” şi ”Școală după Școală”, iar 13.000 de părinţi au fost sprijiniţi material, social, juridic şi psihologic.

Parteneriatul dintre Salvați Copiii România și Alpha Bank este cu atât mai important, cu cât statisticile privind abandonul școlar sunt îngrijorătoare. În anul 2013, 48,5% dintre copiii din România trăiau în risc de sărăcie sau excluziune socială, media în statele membre ale UE fiind de 27,7%, arată ultimul Eurostat. 

Citeşte mai multe despre: Alpha Bank Romania, Salva?i Copiii România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza