Links Sitemap Business Linker Sitemap

Reteaua CMU se extinde

2235 afisari
Operatorul de servicii medicale private CMU a anuntat deschiderea oficiala a primului spital de pediatrie din centrul Capitalei.
CMU Dorobanti este localizat in Calea Dorobanti nr. 240 si cuprinde un spital de pediatrie, servicii de policlinica si un centru de diabet pentru copii si adulti, reprezentand o investitie de aproximativ un milion de Euro.
CMU Dorobanti reprezinta un concept integrat de servicii medicale si este format dintr-un ambulatoriu cu 20 de cabinete medicale de specialitate si un spital de pediatrie cu o capacitate de 10 paturi.
"Succesul CMU Kids, prima policlinica de copii deschisa in 2008, ne-a atras atentia asupra unei nevoi reale existente in Bucuresti: un spital pentru copii care sa integreze serviciul de urgenta, precum si toate specialitatile pediatrice necesare. Astfel, am achizitionat aparatura necesara si am recrutat personal medical de top pentru a rezolva o gama complexa de afectiuni din sfera  diabetului pe de o parte si in ceea ce priveste serviciile de policlinica pentru adulti si copii si spital de pediatrie de cealalta parte. Sunt foarte mandru sa anunt ca aceasta este cea mai mare clinică CMU din centrul Bucurestiului care va opera sub conducerea D-lui Conferentiar Dr. Doru Dumbrava", a declarat Dr. Wargha Enayati Director General al CMU.
O echipa de 35 de medici specialisti vor oferi zilnic la CMU Dorobanti servicii de pediatrie, radiologie, ecografie, cardiologie, kinetoterapie, ORL, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, gastroenterologie, infectioase si nefrologie. Oficialii CMU au mai precizat ca pacientii vor beneficia si de expertiza renumitului prof dr Nicolae Hancu, presedinte al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, care va profesa si in Bucuresti, dupa o indelunga colaborare cu CMU Cluj.  Citeşte mai multe despre: CMU

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza