Links Sitemap Business Linker Sitemap

RESERVED deschide un nou magazin în România

2235 afisari
Cunoscutul brand de modă RESERVED continuă expansiunea în Estul și Centrul Europei. Brandul își extinde rețeaua de peste 500 de magazine din regiune, expansiune ce va include și deschiderea unui nou magazin în România, în Brașov.
Magazinul are o suprafață de vânzare de peste 1500 mp și este situat în Coresi Shopping Resort, cel mai mare centru comercial din oraș și cea mai vizitată locație pentru orice pasionat de modă. Odată cu deschiderea magazinului din Brașov, RESERVED va ajunge la o rețea de opt magazine pe piața locală.
Evenimentul de deschidere va avea multe oferte speciale pentru primii clienți care vor ajunge în magazin, iar atmosfera va fi întreținută de un DJ. Potrivit companiei, primii 50 de clienți care vor cumpara din magazinul RESERVED Brașov vor beneficia de 50% discount la cumpărăturile efectuate. De asemenea, toți clienții care vor achiziționa produse din magazinul RESERVED în perioada 14 – 16 august, vor beneficia de 20% discount la toate cumpărăturile.
Brandul fast-fashion RESERVED oferă ținute moderne pentru femei, bărbați și copii, colecțiile fiind inspirate de tendințele globale ale podiumurilor prêt-à-porter. Vasta selecție de produse disponibile în magazinele RESERVED include atât modele clasice, cât și cele mai recente item-uri must-have. Colecțiile RESERVED sunt reînnoite la fiecare 3 săptămâni pentru a satisfice, în mod constant, cele mai exigente cerințe vestimentare ale clienților.
Brandul RESERVED este renumit și prin campaniile sale publicitare care crează vizualuri impresionante, reprezentând cel mai înalt nivel în fotografia fashion. În fiecare sezon, colecțiile brandului sunt promovate de top-modele internaționale - printre numele de top care au performat în campaniile precedente numărându-se Cara Delevingne, Julia Stegner, Frida Gustavsson sau Freja Beha Erichsen. Colecția Primăvară/Vară 2015 prezintă un trio a trei generații de top-modele ale rock n’roll-ului: Jerry Hall, Lizzy Jagger și Georgia May Jagger. Iar în campania Toamnă/Iarnă 2015, Georgia May Jagger pozează din nou pentru brandul RESERVED cu o colecție exclusivistă, concepută chiar de ea, în ediție limitată.
Citeşte mai multe despre: RESERVED

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza