Links Sitemap Business Linker Sitemap

Reprezentantul Albert Thurston vine la TRENDS&FRIENDS

1429 afisari
Paul Corben, manager general al celebrului producator Albert Thurston, a fost prezent ieri la Bucuresti, pentru a lua parte la un nou eveniment din seria TRENDS&FRIENDS.
Britanicul este reprezentantul legendarului Albert Thurston, cel care a produs si comercializat pentru prima data bretele, la Londra, în anul 1820. De atunci, acest brand s-a impus pe plan mondial, fiind purtat de Printul Charles, Larry King, dar si de actori din filme celebre: Leonardo DiCaprio ("Titanic”), Michael Douglas ("Wall Street”), Daniel Craig (seria James Bond). Cu ocazia vizitei sale, Corben a marturisit ca tocmai livrase bretele Albert Thurston pentru noul film în care e protagonist Matt Damon.
În România, celebrul brand e reprezentat, de 10 ani, în exclusivitate, de stilista Adina Buzatu, iar de cinci ani, tara noastra este cumparatoarea nr. 1 de bretele Albert Thurston prin cele trei magazine TRENDS by Adina Buzatu.
"Este uimitor cum barbati celebri din lumea întreaga poarta bretelele Albert Thurston si multi dintre ei nici nu stiu ca acestea sunt produse 100%  manual în Marea Britanie, dupa metoda traditionala, într-un atelier care e aproape neschimbat de mai bine de un secol si jumatate. Printul Charles, Michael Douglas, Leonardo DiCaprio, Larry King, Tom Cruise, dar si românii Dan Negru, Andreea Marin sau Iuliana Tudor, poarta bretele manufacturate de nu mai mult de 30 de mestesugari. Incredibil, nu?”, a declarat stilista.
Numerosi invitati din lumea modei, muzicii, teatrului si a sportului, dar si diplomati si oameni de afaceri, au luat parte la evenimentul "TRENDS&FRIENDS”, o adevarata lectie despre istoria modei. Printre acettia: Gabriel Cotabita, Serban Huidu, Jojo, Nico, Serban Copot, Dana Savuica, Florentin Petre, Carmen Negoita ,Codrut Keghes, Virgil Iantu, Kamara, Zoli Toth, Norris Margeanu, Crina Matei, George Burcea, Ovidiu Lipan Tandarica sau Margareta Irina Nistor.

Citeşte mai multe despre: TRENDS

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza