Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank România și TechHub Bucharest organizează Elevator Lab Challenge

1960 afisari
Raiffeisen Bank România, în parteneriat cu TechHub Bucharest, organizează Elevator Lab Challenge, un program local de selecție pentru Elevator Lab, cel mai mare accelerator fintech din Europa Centrală și de Est creat de Raiffeisen Bank International.

 Câștigătorul Elevator Lab Challenge România va fi admis direct în semifinalele acceleratorului Elevator Lab și va primi un premiu de 5.000 EUR, o călătorie la Viena pentru a participa la un training de pitching și un abonament de 3 luni în spațiul de co-working al TechHub Bucharest. Aplicațiile pentru Elevator Lab Challenge România sunt deschise pe site-ul programului, http://www.elevator-lab.com/ro, în perioada 7 mai - 20 iunie.

Organizat de Raiffeisen Bank România în parteneriat cu TechHub Bucharest, Elevator Lab Challenge se adresează startup-urilor fintech care au dezvoltat produse și tehnologii inovatoare în domenii precum regtech, corporate banking, analiză avansată de date, investiții, trading, experiența în agențiile viitorului sau open banking. Pe durata programului, acestea vor participa la evenimente de tip meetup, la sesiuni de mentorat și la un workshop în care vor învăța cum să își prezinte afacerea în fața investitorilor, a clienților și a potențialilor parteneri de afaceri.

La finalul programului, cele mai promițătoare echipe vor fi selectate pentru a participa la Elevator Lab Challenge Demo Night, eveniment în cadrul căruia își vor prezenta produsele și modelele de business. Cristian Sporiș (Corporate Vice-President, Raiffeisen Bank Romania), Florin Boldescu (Chief Digital Transformation Officer, Raiffeisen Bank Romania), Cătălin Munteanu (Executive Director PI, Raiffeisen Bank Romania), Hannes Cizek (Head of Group Digital Banking, Raiffeisen Bank International), Alexandru Negru (Fondator Minutizer și Fintech Camp), Alexandra Anghel (Co-Fondator & CTO, Appticles), Robert Knapp (antreprenor serial și investitor de tip angel) și Daniel Dragomir (Co-Fondator și CEO, TechHub Bucharest) fac parte din juriul care va alege echipa câștigătoare.

Alături de startup-ul câștigător, se va selecta și un “local hero”, care va primi un premiu de 2.000 EUR și un abonament de 3 luni la spațiul de co-working al TechHub Bucharest.

Toate echipele finaliste vor beneficia de expunere media la nivel național și vor participa la sesiuni de pitching, în timp ce toți aplicanții Elevator Lab Challenge vor avea acces la evenimentele organizate de TechHub Bucharest și vor participa la sesiuni de mentorat cu echipa de inovație a Raiffeisen Bank România și experți în domeniul fintech.

Startup-urile care doresc să participe la Elevator Lab Challenge pot aplica online la http://www.elevator-lab.com/ro/ în perioada 7 mai - 20 iunie.

Primul eveniment Elevator Lab Challenge, organizat în parteneriat cu TechHub Bucharest, va avea loc luni, 14 mai, și îi are ca invitați pe Mihai Rotaru (Fondator & CEO, Clever Tech) și Robert Knapp (antreprenor și business angel). Aceștia vor discuta despre cum poți dezvolta un startup de succes și care sunt pașii următori pentru un fondator, după exit. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online pe site-ul TechHub Bucharest.
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza