Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank lanseaza a doua editie a programului de granturi Raiffeisen Comunitati

2680 afisari
Raiffeisen Bank a anuntat lansarea celei de-a doua editii a programului de granturi Raiffeisen Comunitati, un program de finantare a proiectelor locale de dimensiuni mici si medii in comunitatile in care banca isi desfasoara activitatea.
Potrivit bancii, scopul principal al acestei initiative este sa sprijine financiar sau prin implicare directa (voluntariat, consultanta), ONG-urile care au proiecte bune si de interes pentru comunitatile locale. Castigatorii vor fi desemnati printr-un proces de votare online.
Prima etapa a competitiei a inceput pe 2 iulie si va dura pana pe 20 iulie – depunerea scrisorilor de intentie ale tuturor organizatiilor care doresc sa dezvolte un program de responsabilitate sociala, fie ca sunt organizatii non-guvernamentale, spitale sau scoli. Modelul scrisorii de intentie si instructiunile de incarcare online pot fi gasite pe pagina de internet www.raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/. Scrisorile de intentie vor fi selectate de catre voluntari ai Raiffeisen Bank, pe baza criteriilor mentionate in regulamentul de desfasurare a concursului.
A doua etapa, desfasurata intre 23 iulie – 3 august 2012, va consta in detalierea proiectelor ramase in competitie in urma selectiei scrisorilor de intentie. Proiectele inscrise in competitie vor fi afisate pe site www.raiffeisencomunitati.ro, iar sustinatorii lor vor fi invitati sa le voteze intre 27 august si 14 septembrie. Castigatorii vor fi desemnati exclusiv pe baza numarului de voturi obtinut si vor fi anuntati marti, 18 septembrie 2012.    
Finantarea pe care o ofera Raiffeisen Bank este de maxim 5.000 euro pentru un proiect, iar in total suma alocata este de 100.000 de euro. Domeniile eligibile pentru aceste proiecte sunt: educatie – financiara, antreprenoriala sau civica (formala); servicii sociale - care stimuleaza autonomia persoanelor asistate; sport - de masa, ca stil de viata  sanatos; sanatate; protectia mediului - ecologie urbana.
Proiectele castigatoare trebuie sa inceapa in perioada octombrie-decembrie 2012.
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank, Raiffeisen Comunitati

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza