Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Bank în parteneriat cu Trans Sped și VISA Business oferă clientilor săi semnătura electronică calificată

924 afisari
Raiffeisen Bank și Trans Sped, furnizor român de soluții de transformare digitală cu prezență globală, au încheiat un parteneriat prin care clienții băncii, persoane juridice IMM pot obține certificate de semnătură digitală calificată, în condiți preferențiale. Un discount suplimentar semnificativ se acordă clienților care dețin și achiziționează semnaturăelectronică printr-un card Visa Business, emis de Raiffeisen Bank.
"Prin parteneriatul pe care l-am încheiat cu Trans Sped și VISA Business, Raiffeisen Bank continuă să adauge noi servicii si produse care răspund nevoilor actuale ale clienților,  oferite în condiții deosebit de avantajoase. Cu ajutorul semnăturii electronice calificate, doar cu un telefon mobil sau laptop se pot semna oricand și de oriunde documente importante ale companiilor.” a spus Raluca Nicolescu, director executiv IMM la Raiffeisen Bank.

"Misiunea noastră este să ajutăm companiile în procesul de transformare digitală, iar parteneriatul cu Raiffeisen Bank este încă un pas în această direcție. Venim în întâmpinarea firmelor și le oferim certificate digitale calificate la prețuri preferențiale, pentru a-i ajuta să economisească timp și bani. Astăzi, toate instituțiile publice acceptă semnătura electronică cu certificat digital calificat. În plus, contractele cu partenerii și chiar documentele utilizate în relațiile de muncă pot fi semnate digital foarte rapid și foarte sigur. Transformarea digitală începe cu certificatele digitale”, a declarat Camelia Ivan, CEO Trans Sped.  

Certificatul digital calificat poate fi obținut online, din fața ecranului, fără deplasări suplimentare, prin intermediul soluției certificate de identificare video pusă la dispoziție de Trans Sped. 

Conform Regulamentului 910/2014 (eIDAS), semnătura electronică cu certificat digital calificat este non-repudiabilă în justiție și are valoare legală similară cu semnătura olografă. Certificatele digitale calificate emise de Trans Sped sunt acceptate, recunoscute și opozabile în justiție pe piețele din România, Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii și pe toate piețele unde este recunoscută legislația europeană sau nord-americană.  

Trans Sped oferă servicii de transformare digitală, fintech, digitalizare și automatizare procese, precum și soluții bazate pe certificatele digitale de semnături electronice calificate, avansate și simple, precum și mărci temporale calificate, sigilii electronice calificate și soluții de arhivare electronică certificate conform legislatiei naționale și europene. Trans Sped este furnizor de servicii de încredere (Trust Service Provider) recunoscut pe piața internațională. Certificatele digitale emise de Trans Sped sunt incluse în Lista de Încredere a UE (EU Trusted List) și sunt cross-certificate cu Federal Bridge of US, fiind astfel recunoscute de către instituțiile, companiile și organismele publice sau private din SUA și din UE. Trans Sped este de asemenea membru SAFE Identity, ETSI și al consorțiului Cloud Signature. Prin soluțiile oferite, Trans Sped ajută la nivel global companiile din domeniile farmaceutic și biotehnologie, financiar-bancar, asigurări, utilități, retail, automotive, precum și alte industrii să-și digitalizeze procesele și să devină mai mai eficiente. 

Raiffeisen Bank este una dintre băncile universale aflate în top 5 in România și deservește 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.600 de angajați, 300 de agenții în toată țara, 700 de ATM-uri, 400 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 24.400 de POS-uri.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza