Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si KIWI Finance intra in parteneriat

5685 afisari
Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) si KIWI Finance au anuntat semnarea unui parteneriat privind promovarea produsului de economisire-creditare in sistem colectiv pentru domeniul locativ prin reteaua brokerului de credite. In acest moment, canalul principal de distributie a produsului oferit de Raiffeisen Banca pentru Locuinte este reteaua Raiffeisen Bank Romania.
“Am constatat ca desi peste 60% dintre romani au aflat despre produsul de economisire-creditare, doar o parte dintre ei ii stiu beneficiile. Acum sau mai tarziu toti avem nevoie de o renovare, reabilitare sau achizitie de locuinta, si ne dorim ca acest lucru sa nu presupuna un efort financiar mare. Prin acest parteneriat dorim sa imbunatatim gradul de cunoastere a sistemului de economisire-creditare, dar si sa raspundem mai usor nevoilor de finantare ale romanilor ce doresc sa investeasca in imbunatatirea spatiului lor locativ. Colaborarea cu KIWI Finance presupune disponibilitatea consultantilor de a merge in orice locatie convenabila pentru client fara niciun cost suplimentar pentru acesta. Programul pilot demareaza in Bucuresti incepand cu luna octombrie 2012. Parteneriatul acesta raspunde necesitatilor clientilor, in contextul in care observam o crestere a interesului pentru sistemul de economisire-creditare”, a declarat Aurelia Cionga, Presedinte, Raiffeisen Banca pentru Locuinte.
La randul sau, Anca Bidian, CEO, KIWI Finance, a precizat: “Parteneriatul cu Raiffeisen Banca pentru Locuinte reprezinta continuarea misiunii KIWI Finance de excelenta in consilierea financiara a clientilor si a viziunii de a fi prima optiune in gestionarea bugetului familiei, planificarea, optimizarea si accesarea unui credit pe nevoile lor. Mai mult decat un produs financiar, economisirea-creditarea reprezinta o componenta de educatie si comportament financiar matur ce include planuri de investitii pe termen mediu si lung, diversificarea portofoliului de economii si nu in ultimul rand, planificarea bugetului familiei atat pe segmentul locativ cu toate aspectele sale cat si pe acela al optimizarii cosului zilnic. Acest sistem a contribuit deja la finantarea reabilitarii sau achizitiei a milioane de  locuinte in Europa si speram sa ajutam cat mai multi romani sa-si imbunatateasca confortul familiei prin renovarea, modernizarea, extinderea, repararea propriei locuinte sau cumpararea uneia noi. Consultantii KIWI Finance vor explica pe intelesul tuturor planul de economisire–creditare, cum sa beneficieze eficient de sprijinul acordat de stat, de dobanzile avantajoase la creditul in lei si de toate celelalte caracteristici ale produsului Raiffeisen Banca pentru Locuinte”.
Produsul de economisire-creditare oferit de RBL reprezinta o schema eficienta de finantare a unor proiecte locative. Astfel el ofera posibilitatea de acumulare pe termen mediu si lung, prin economisirea periodica a unor sume oricat de mici, sume ce nu reprezinta un efort financiar major. La finalul perioadei de economisire se poate opta pentru un credit locativ in lei cu dobanda fixa, de 4,5% pe an sau 6% pe an,  in functie de produsul ales.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza