Links Sitemap Business Linker Sitemap

Raiffeisen Banca pentru Locuințe și KIWI Finance intră în parteneriat

4334 afisari
Raiffeisen Banca pentru Locuințe (RBL) și KIWI Finance au semnat un parteneriat privind promovarea produsului de economisire-creditare în sistem colectiv pentru domeniul locativ prin rețeaua brokerului de credite. În acest moment, canalul principal de distribuție a produsului oferit de Raiffeisen Banca pentru Locuințe este rețeaua Raiffeisen Bank România.
“Am constatat că deși peste 60% dintre români au aflat despre produsul de economisire-creditare, doar o parte dintre ei îi știu beneficiile. Acum sau mai târziu toți avem nevoie de o renovare, reabilitare sau achiziție de locuintă, și ne dorim ca acest lucru să nu presupună un efort financiar mare. Prin acest parteneriat dorim să îmbunătățim gradul de cunoaștere a sistemului de economisire-creditare, dar și să răspundem mai ușor nevoilor de finanțare ale românilor ce doresc să investească în îmbunătățirea spațiului lor locativ. Colaborarea cu KIWI Finance presupune disponibilitatea consultanților de a merge în orice locație convenabilă pentru client fără niciun cost suplimentar pentru acesta. Programul pilot demarează în București începând cu luna octombrie 2012. Parteneriatul acesta răspunde necesităților clienților, în contextul în care observăm o creștere a interesului pentru sistemul de economisire-creditare”, a declarat Aurelia Cionga, Președinte Raiffeisen Banca pentru Locuințe.
La randul său, Anca Bidian, CEO KIWI Finance, a declarat: “Parteneriatul cu Raiffeisen Banca pentru Locuințe reprezintă continuarea misiunii KIWI Finance de excelență în consilierea financiară a clienților și a viziunii de a fi prima opțiune în gestionarea bugetului familiei, planificarea, optimizarea și accesarea unui credit pe nevoile lor. Mai mult decât un produs financiar, economisirea-creditarea reprezintă o componentă de educație și comportament financiar matur ce include planuri de investiții pe termen mediu și lung, diversificarea portofoliului de economii și nu în ultimul rand, planificarea bugetului familiei atât pe segmentul locativ cu toate aspectele sale cât și pe acela al optimizării coșului zilnic. Acest sistem a contribuit deja la finanțarea reabilitării sau achiziției a milioane de  locuințe în Europa și sperăm să ajutăm cât mai mulți români să-și îmbunătățească confortul familiei prin renovarea, modernizarea, extinderea, repararea propriei locuințe sau cumpărarea uneia noi. Consultanții KIWI Finance vor explica pe înțelesul tuturor planul de economisire–creditare, cum să beneficieze eficient de sprijinul acordat de stat, de dobânzile avantajoase la creditul în lei și de toate celelalte caracteristici ale produsului Raiffeisen Banca pentru Locuințe”.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza