Links Sitemap Business Linker Sitemap

Qualicaps România finalizează extinderea fabricii din București

2185 afisari
Ca parte a inițiativei Qualicaps de dezvoltare la nivel global, compania a anunțat că unitatea de producție de ultimă generație din București a fost finalizată cu succes, inclusiv punerea în funcțiune a aparaturii, validarea calității și demararea producției la scară totală pentru comercializare.
Potrivit companiei, această expansiune, realizată în urma unei investiții de 10,4 milioane de euro, va avea ca rezultat o creștere de 45% a capacității anuale a fabricii, care va fi dedicată producției de Quali-G™ (capsule din gelatină pentru uz farmaceutic).
Sorin Mirea, Vice Președinte Operațiuni Qualicaps București, a declarat cu privire la recenta extindere: "Suntem mândri să putem spune că avem aici, în România, o fabrică de ultimă generație care produce capsule din gelatină de înaltă calitate pentru clienți de top din Europa și din alte piețe importante. Atât procesul de modernizare, cât și extindereafabricii din București au avut în vedere toți cei trei piloni KAITEKI de management: tehnologie, economie și sustenabilitate. Vom continua să valorificăm tehnologia inovatoare cu care am inițiat activitatea, asigurând în același timp procese și echipamente de producție eficiente din perspectiva costurilor și care nu dăunează mediului înconjurător”.
Extinderea fabricii din București a inclus instalarea aparaturi ielectrice de producție, care nu necesită sisteme hidraulice, eliminând astfel utilizarea de uleiuri considerate nocive pentru mediu și care necesită o manevrare specială. Aceasta este una dintre numeroasele inițiative KAITEKI care au fost implementate recent, nu doar în România, ci în toate site-urile de producție ale companiei de la nivel global. KAITEKI este un concept unic, specific companiilor Mitsubishi Chemical Holding Corporation, care se află în centrul strategiei grupului, precum și al stilului de management și măsurilor de responsabilitate de la nivelul companiei. Modul în care Qualicaps® integrează conceptul KAITEKI în activitatea sa de zi cu zi este ceea ce diferențiază compania la nivelul sectorului de sănătate, unde clienții au nevoie de parteneri de afaceri cu o conduită etică și sustenabilă.
Alte proiecte recente KAITEKI, care au fost desfășurate la nivelul fabricii din România, includ utilizarea aerului extern sau reciclat în producție, săli și spații tehnice salubre, managementul îmbunătățit al deșeurilor și almateriilor prime procesate, precum și câteva inițiative specifice pentru reducerea consumului de energie.
Compania a mai precizat că de la inaugurarea din 2008 fabrica din București a fost inspectată și autorizată de autoritățile naționale române de sănătate (Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale), a obținut certificarea ISO 14001, a fost recunoscută oficial ca respectând prevederile GMP (Good Manufacturing Practices – Bune Practici în Producție) și a obținut rezultate bune în peste 50 de audituri ale clienților. 
Citeşte mai multe despre: Qualicaps, KAITEKI

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza