Links Sitemap Business Linker Sitemap

Programul de granturi Raiffeisen Comunitati si-a desemnat castigatorii din acest an

2408 afisari
Raiffeisen Bank aloca un buget de 100.000 de euro catre cele 15 proiecte care vor fi implementate in comunitatile unde banca isi desfasoara activitatea. Raiffeisen Comunitati este un concurs online de proiecte, care isi propune sa sprijine atat financiar, dar si prin voluntariat si diseminare de cunostinte, organizatiile si institutiile de dimensiuni mici si mijlocii cu cele mai bune si dorite proiecte pentru comunitatile locale.
 Programul de granturi s-a desfasurat exclusiv pe platforma www.raiffeisencomunitati.ro in perioada 15 iulie – 30 septembrie 2014. Intr-o prima etapa, 232 de organizatii/ institutii au depus cate o scrisoare de intentie cu descrierea succinta a ideilor de proiect. Dupa evaluarea acestor aplicatii de catre un juriu intern, in a doua etapa a programului au ramas 93 de aplicanti care au depus proiectele detaliate, jurizate timp de doua saptamani de 50 de voluntari Raiffeisen. In ultima etapa a concursului (10-30 septembrie), cele 62 de proiecte finaliste au fost analizate si notate de un juriu intern, dar si votate online de sustinatorii acestora. Castigatorii au fost desemnati pe fiecare dintre cele trei domenii eligibile, in functie de notele finale obtiunte (calculate ca medie intre nota juriului si nota rezultata din numarul de voturi pentru fiecare proiect), pana la epuizarea bugetului total de 100.000 euro.
Proiectele finantate vizeaza beneficiari din domeniile: servicii sociale si sanatate –10, educatie – 4  si ecologie urbana – 1. In acest an, competitia a fost castigata de proiectul depus de Asociatia Scoala Mamei Junior - "Primii pasi prin Hidroterapie – editia a II-a”.  Dupa o prima editie, sustinuta tot de programul "Raiffeisen Comunitati”, care a urmarit informarea parintilor asupra beneficiilor terapiei prin apa si instruirea a 20 de kinetoterapeuti in aceasta forma de terapie, anul acesta proiectul isi propune facilitarea practicarii inotului si accesul gratuit la sedinte de hidroterapie pentru 50 de copii cu dizabilitati din judetul Timis, timp de 3 luni. De asemenea, proiectul are ca scop obtinerea unui model de practica pentru copiii cu nevoi speciale, demonstrand astfel ca ei stiu si pot inota, ca pot practica un sport de masa cu o sustinere adecvata si chiar participa la competitii de profil.
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza