Links Sitemap Business Linker Sitemap

Programele Dolce Sport sunt acum disponibile și online

2515 afisari
DolceTV.ro, portalul video de la Romtelecom, oferă tuturor pasionaților acces la conţinut video sportiv furnizat de canalele TV Dolce Sport din data de 14 martie.
Indiferent de rețeaua din care accesează www.dolcetv.ro sau utilizează aplicația Dolce Mobile TV, doritorii vor putea urmări online competiții transmise în exclusivitate pe Dolce Sport, precum Formula 1, WRC dar și Fed Cup, Davis Cup și unele turnee din WTA Premier Events, Campionatele de Fotbal și Baschet ale Greciei și multe altele. Meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, din campionatele Italiei si Franţei, din cupele Angliei si Frantei, din Liga Campionilor la handbal masculin şi feminin sunt, de asemenea, disponibile în portalul DolceTV.ro.
Potrivit companiei, accesul la conținutul DolceTV.ro este gratuit pentru utilizatorii care folosesc o conexiune de internet de la Romtelecom sau NextGen, ori accesează aplicația Dolce Mobile TV cu o conexiune 3G de la COSMOTE România. Cei care se conectează din alte rețele pot opta pentru unul dintre cele două tipuri de abonament – 1,5 Euro+TVA pentru o zi sau 4 Euro+TVA pentru o lună de acces. Plata pentru accesul la conţinut se poate face prin SMS sau online, cu orice card bancar.
Citeşte mai multe despre: Dolce Sport, Romtelecom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza