Links Sitemap Business Linker Sitemap

Porsche Engineering România atinge primul obiectiv de recrutare

1595 afisari
Porsche Engineering România, cea mai tânără subsidiară a Porsche Engineering Group GmbH, a anunțat atingerea primului obiectiv de recrutare, de 20 de angajați.
Anul acesta, compania își propune să extindă și mai mult subsidiara sa locală, ducând, în același timp, parteneriatul cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca la următorul nivel, prin lansarea programului de Masterat în inginerie auto.
"Suntem bucuroși că am reușit să ne atingem primul obiectiv de recrutare și să ne extindem echipa din Cluj-Napoca, ajungând la 21 de angajați”, declară Malte Radmann, Managing Director Porsche Engineering Group GmbH. "Acum, după ce am pus bazele echipei noastre din România, avem planuri mari și ne dorim să păstrăm același ritm de creștere. Până la sfârșitul acestui an, ne propunem să avem o echipă solidă, de peste 70 de angajați, la subsidiara noastră din Cluj-Napoca”.  Cu echipa actuală de 21 de ingineri, Porsche Engineering intenționează să crească în continuare serviciile sale de dezvoltare software, în conformitate cu strategia globală Porsche de creștere pe partea de digitalizare, cu scopul de a transforma peisajul digitalizării auto și al mobilității electrice. Acest lucru poate fi realizat numai prin reunirea, sub un sigur acoperiș, a celor mai buni experți software și ingineri mecatronici și prin crearea unui mediu de lucru remarcabil, unde inovația, creativitatea și deschiderea către idei noi sunt încurajate și apreciate.

Echipa Porsche Engineering România include atât ingineri cu experiență, cât și absolvenți specializați în inginerie auto. Candidații eligibili trebuie să fi absolvit o facultate de inginerie auto sau software și / sau să aibă experiență în dezvoltarea de software, testare sau inginerie auto. Aceștia trebuie să vorbească fluent limba engleză, în timp ce cunoașterea limbii germane reprezintă un avantaj.

Încă de când s-a stabilit în România, Porsche Engineering a inclus educația academică în strategia sa de creștere sustenabilă. Numai în 2016, Porsche Engineering România a acordat 15 burse celor mai buni studenți de la specializarea Inginerie Auto de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, cu scopul de a sprijini excelența academică și de a încuraja tinerii talentați să urmeze o carieră în acest domeniu după absolvire. Anul acesta, compania va acorda alte 25 de burse studenților cu cele mai bune rezultate din programele de licență și masterat ale UTCN. 

În 2017, Porsche Engineering România duce parteneriatul său cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca la următorul nivel, prin lansarea nou program de Masterat, dedicat tuturor celor interesați de o carieră în domeniul ingineriei auto. La momentul actual, compania pregătește curriculum-ul, în colaborare cu profesorii Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

"Creșterea sustenabilă și investițiile în educație sunt principalele două direcții strategice pe termen lung”, spune Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering România. "Anul acesta, ne propunem să ne consolidăm prezența pe piața românească, prin extinderea echipei noastre de dezvoltare software. De asemenea, suntem conștienți de faptul că studenții de top de astăzi sunt inginerii de succes de mâine, cei care vor schimba modul în care ne conducem mașinile în viitor. Prin urmare, vom continua să le sprijinim realizările cu burse, să organizăm seminarii și cursuri în universități și, începând din această toamnă, vom lansa un program complet nou de Masterat în inginerie auto”.

Porsche Engineering România este parte integrantă a rețelei globale Porsche Engineering, cu subsidiare în Weissach, Bietigheim-Bissingen, Wolfsburg, Leipzig (Germania), Praga (Republica Cehă), Shanghai (China) și Nardò (Italia). Biroul din Cluj-Napoca este specializat în dezvoltarea de software și funcții digitale noi pentru industria auto, cu accent pe digitalizare și soluții de mobilitate electrică.

 
Citeşte mai multe despre: Porsche Engineering România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza