Links Sitemap Business Linker Sitemap

Porsche Engineering Romania acordă o atenție deosebită domeniului noilor tehnologii pentru vehiculul viitorului

1107 afisari
Porsche Engineering România își continuă creșterea substanțială în acest an, ca urmare a importanței crescânde a activităților sale în domeniul noilor tehnologii pentru vehiculul viitorului. Subsidiara din Cluj a furnizorului global de servicii de inginerie a încheiat un an bun în 2018 și intenționează să își creasca numărul de angajati de la 120, la 200, în 2019.
"Ne aflăm într-un moment decisiv în istoria industriei de automobile, unde tehnologiile avansate, software-ul și experiența utilizatorilor joacă un rol important", spune Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering România. "Ne bucurăm să jucăm un rol major în dezvoltarea acestor tehnologii și să contribuim cu experiența noastră la crearea automobilului sport al viitorului. În 2018, am lucrat la câteva proiecte care pot fi văzute deja în mai multe lansări de produse în cursul acestui an. Lucrurile care vor veni în 2019 sunt și mai interesante și mai provocatoare, cu schimbări majore în industrie, de exemplu electrificarea extinsă a vehiculelor și aplicarea inteligenței artificiale".

La jumătatea lui 2018, Porsche Engineering s-a mutat într-un sediu nou la Cluj, oferind celor 120 de ingineri spații de lucru inovatoare, care combină noile tendințe în designul de birouri cu cultura Porsche. "Creșterea din 2018, precum și planurile noastre pentru anul 2019 și pe termen mai lung, reflectă importanța muncii noastre", spune Mihailovici. "Responsabilitatea noastră pentru funcțiile cheie ale software-ului viitoarelor mașini sportive este considerabilă, dar tot considerabilă este și satisfacția și acesta este un factor-cheie pentru succesul nostru în păstrarea oamenilor talentați în companie și construirea unei culturi organizaționale sănătoase, chiar și pe o piață extrem de competitivă".   Echipa Porsche Engineering din Cluj lucrează pe o varietate de proiecte, de la dezvoltarea de software avansat și funcțional, până la computer vision, machine learning, siguranța software-ului și conducere autonomă. Multe dintre proiectele și ideile companiei au fost deja implementate în tehnologii care echipează mașinile actuale și viitoare Porsche. În timp ce Porsche Engineering oferă servicii de inginerie la nivel mondial pentru mai multe branduri și clienți din industria auto, echipa Porsche Engineering România a fost implicată în mod tradițional în proiectele Porsche, lucrând pentru dezvoltarea de diferite tipuri de software, de la interfața multimedia până la sistemele avansate de asistență pentru șofer și funcțiile de conducere autonomă.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza