Links Sitemap Business Linker Sitemap

Platforma online de la Patria Bank aduce creșterea numărului de clienți

600 afisari
Patria Bank a înregistrat o creștere de 10% a clienților noi în perioada octombrie 2021 - mai 2022, față de aceeași perioadă a anului trecut, respectiv de la lansarea platformei Patria de Oriunde, un canal 100% online destinat deschiderii relației cu clienții noi.
”Rezultate obținute de la lansarea canalului digital Patria de Oriunde sunt foarte bune și ne bucurăm să vedem că platforma online își atinge scopul: să facilităm tuturor românilor un acces tot mai usor și rapid la produse și servicii bancare de bază, oriunde ar fi ”spune Elena Nicodinescu Manager Dezvoltare Produse, Patria Bank
Produsul principal accesat prin platforma Patria de Oriunde este depozitul Patria constituit 100% online. Durata medie de economisire preferată de clienții care l-au ales a fost de 12 luni, valoarea medie a depozitului constituit online fiind de aproximativ 150.000 lei, o valoarea mai mare față de valoarea medie a unui depozit din portofoliu.
”Succesul de care depozitele 100% online prin Patria de Oriunde se bucură este dat de bună adaptare la noua realitate pe care o trăim: oamenii sunt tot mai interesați să economisească, iar soldul total al depozitelor în piață ne arată acest lucru, și preferința lor pentru simplitate și rapiditate este demonstrată de apetitul tot mai mare pentru depozite online.
Totodată, strategia noastră de lansare a fost să încurajăm economisirea, în orice formă posibilă, ea fiind baza unei vieți financiare sănătoase. Și am propus dobânzi foarte avantajoase, de top, care să promoveze noul canal digital.
Continuăm în această direcție, oferind bonus de dobândă de până la 2% față de dobânda standard și oferte limitate atractive de economisire dedicate noilor clienti. Totodată, în toate unitățile băncii, ofertele de economisire pentru clientii existenti sau noi sunt printre cele mai bune din piață”, a completat Elena Nicodinescu.
Noua ofertă online la lei de până la 8% va fi disponibilă până la 31.07.2022 urmând a putea fi accesată de către toți clienții noi rapid, 100% la distanță, cu un apel video și un simplu transfer bancar, direct pe https://www.patriabank.ro/oriunde.
Platforma Patria de Oriunde poate fi accesată direct din www.patriabank.ro/oriunde de orice client persoană fizică cetățean român, care detine un numar de telefon local, care nu are deja o relație de colaborare cu Patria Bank și oferă un acces simplificat și rapid la o gamă de produse non-bancare precum: conturi curente & pachete de cont curent, carduri, depozite, internet banking.
Citeşte mai multe despre: Patria Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza