Links Sitemap Business Linker Sitemap

PayPoint şi UNIQA Asigurări anunţă semnarea unui parteneriat

2345 afisari
PayPoint România, operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă semnarea unui nou parteneriat în domeniul serviciilor financiare. Astfel, începând de acum, clienţii UNIQA Asigurări pot plăti sumele aferente poliţelor de asigurări în oricare dintre cele peste 8.500 puncte de plată PayPoint din toată România.
“Suntem conştienţi că timpul consumatorilor noştri este foarte preţios, de aceea căutăm să le punem la dispoziţie o reţea de terminale disponibile mereu în drumul lor, prin care să poată efectua plăţi din cele mai variate domenii. Parteneriatul cu UNIQA Asigurări contribuie la îndeplinirea acestei misiuni, oferind consumatorilor un serviciu sigur şi rapid, ce se pliază perfect pe stilul de viaţă activ al acestora.” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.“Suntem încântaţi să anunţăm că începând cu luna octombrie oferim clienţilor UNIQA posibilitatea de a achita primele de asigurare şi prin intermediul terminalelor PayPoint. Este o metodă de plată confortabilă, modernă şi la îndemâna clienţilor şi suntem convinşi că va fi apreciată de asiguraţii noştri.” a declarat dl. Franz Weiler – Vicepreşedinte UNIQA Asigurări.
"Acest pas face parte dintr-o serie de măsuri care vor fi implementate în acord cu direcţia strategică a companiei şi din dorinţa de a oferi clienţilor noştri servicii de calitate, uşor de accesat şi soluţii de asigurare personalizate şi adaptate cerinţelor lor”.
Acest parteneriat contribuie la extinderea portofoliului de plăţi ce pot fi efectuate prin PayPoint în magazine de proximitate din toată ţara. Pe lângă serviciile UNIQA Asigurări, consumatorii pot face o gamă largă de plăţi în magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilităţi, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, asigurări şi rate, pot realiza operaţiuni de încărcare electronică sau transfer de bani, în locaţii PayPoint selecţionate.
Citeşte mai multe despre: PayPoint, UNIQA Asigur?ri

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza