Links Sitemap Business Linker Sitemap

PayPoint si Avon semneaza un accord pentru plata facturilor

4125 afisari
PayPoint, operatorul de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, a anunţat semnarea unui parteneriat cu Avon România. Astfel, reprezentanţii Avon au la dispoziţie pentru achitarea facturilor peste 7.000 de puncte de plată PayPoint din toată ţara.
“Avon România este un partener important de afaceri pentru noi, fiind o companie importantă de vânzări directe din România şi având o colaborare de succes cu PayPoint şi în Marea Britanie. Îi aşteptăm pe Reprezentanţii Avon să îşi plătească facturile prin terminalele PayPoint instalate în magazine de proximitate şi suntem convinşi că vor reveni şi pentru utilizarea celorlalte servicii puse la dispoziţie pe terminalele noastre”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director la PayPoint România.
Despre parteneriatul cu PayPoint, Răzvan Diraţian, Director General Avon România şi Moldova a declarat: “Avon România se mândreşte cu cea mai mare comunitate de Reprezentanţi activi din toată ţara. Pentru ei, dar şi pentru noi, flexibilitatea este foarte importantă, de aceea ne bucurăm că le putem oferi ocazia să apeleze la această nouă, eficientă şi rapidă metodă de plată a facturilor, oferită de terminalele PayPoint.”



 
Citeşte mai multe despre: PayPoint, Avon

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza