Links Sitemap Business Linker Sitemap

PayPoint România şi Debt Collection Agency anunţă lansarea unui nou parteneriat

3106 afisari
PayPoint România, operatorul de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, adaugă un nou partener din domeniul serviciilor financiare: Debt Collection Agency România. Persoanele care au debite administrate de Debt Collection Agency România au de acum oportunitatea de a-și plăti creanţele prin intermediul punctelor de plată PayPoint din întreaga ţară.
Modalitatea de plată prin sistemul PayPoint a debitelor administrate de Debt Collection Agency este simplă, sigură şi comodă: persoana care primeşte notificarea de plată trebuie doar să vină în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint cu înştiinţarea prevăzută cu cod de bare; clientul efectuează plata în numerar şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei. Operaţiunea durează foarte puţin, reducând astfel considerabil timpul alocat acestor plăţi. Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România, a declarat: "Sistemul PayPoint se pretează perfect plăţilor din domeniul financiar, întrucât este un sistem de plată recunoscut de tot mai mulţi români pentru siguranţă, comoditate şi economia de timp generată. Ne bucurăm că putem oferi şi opţiunea de plată a debitelor administrate de Debt Collection Agency, ajutându-i astfel să îşi poată gestiona mai bine cheltuielile lunare şi ne exprimăm încrederea în succesul acestui parteneriat”.
"Prin parteneriatul cu PayPoint România dorim să venim în ajutorul debitorilor noştri, astfel încât aceştia să îşi poată plăti creanţele cât mai uşor, fără a suporta comisioane de depunere. Pentru noi este foarte important să le putem oferi posibilitatea de a achita cât mai simplu şi rapid creanţele, prin intermediul numeroaselor puncte de plată puse la dispoziţie de PayPoint”, declară Dimana Vlaeva, Managing Director Debt Collection Agency.
Pe lângă plata debitelor administrate de Debt Collection Agency, consumatorii pot efectua o gamă largă de plăţi în magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilităţi, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, asigurări şi rate, pot realiza operaţiuni de încărcare electronică sau transfer de bani în locaţii PayPoint selecţionate.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza