Links Sitemap Business Linker Sitemap

PayPoint intră în parteneriat cu KRUK România

1862 afisari
PayPoint România îşi extinde portofoliul de parteneri din domeniul financiar prin semnarea unui acord de colaborare cu KRUK România, astfel oferind clienţilor o soluţie simplă de a ţine sub control plata debitelor. Datorită acestui parteneriat, persoanele care au debite către compania KRUK au acum posibilitatea să îşi plătească creanţele prin intermediul reţelei punctelor de plată PayPoint.
Modalitatea de plată, prin sistemul PayPoint, a creanţelor rezultate din credite de consum este simplă, sigură şi comodă: persoana cu datorii administrate de KRUK trebuie doar să vină în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint cu detaliile de plată prevăzute cu cod de bare; clientul achită în numerar valoarea ratei şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei. Operaţiunea durează foarte puţin, reducând astfel considerabil timpul alocat acestor plăţi.
"Suntem bucuroşi că le putem oferi consumatorilor un sistem de plăţi sigur şi comod, prin intermediul căruia să îşi poată gestiona mai eficient bugetul familiei. Parteneriatul cu cei de la KRUK România se încadrează cu succes în misiunea PayPoint de a fi la îndemâna oricărui utilizator, printr-o paletă cât mai largă de plăţi”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România
La rândul său, Tomasz Ignaczak, Director General, KRUK România, a precizat: "Lunar, emitem mii de notificări de plată. Dată fiind amploarea activităţii companiei, avem nevoie de o reţea extinsă de parteneri prin care să putem facilita persoanelor cu datorii plata ratelor în toate zonele ţării. PayPoint România a venit în acest context cu o soluţie utilă şi aşteptată de toţi clienţii noştri, dată fiind acoperirea de care se bucură reţeaua în teritoriu. Clienţii KRUK au acum la dispoziţie o reţea de aproape 8.000 magazine partenere PayPoint, unde îşi pot plăti ratele, sigur şi rapid. Considerăm că acest acord de colaborare va fi de lungă durată, cu beneficii de ambele părţi.”
Citeşte mai multe despre: KRUK România, PayPoint

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza