Links Sitemap Business Linker Sitemap

Paul Corben, manager general al celebrului producător Albert Thurston, a venit la București

1095 afisari
Paul Corben, manager general al celebrului producător Albert Thurston, a fost prezent ieri la București, pentru a lua parte la un nou eveniment din seria "TRENDS&FRIENDS”. Britanicul este reprezentantul legendarului Albert Thurston, cel care a fost primul care a produs și comercializat bretele, la Londra, în anul 1820. De atunci, acest brand s-a impus pe plan mondial, fiind purtat de Prințul Charles, Larry King, dar și de actori din filme celebre: Leonardo DiCaprio („Titanic”), Michael Douglas („Wall Street”), Daniel Craig (seria James Bond). Cu ocazia vizitei sale, Corben a mărturisit că tocmai livrase bretele Albert Thurston pentru noul film în care e protagonist Matt Damon.
În România, celebrul brand e reprezentat, de 10 ani, în exclusivitate, de stilista Adina Buzatu, iar de 5 ani, țara noastră este cumpărătoarea nr. 1 de bretele Albert Thurston prin cele 3 magazine TRENDS by Adina Buzatu.
,,Este uimitor cum bărbați iconografici din lumea întreagă poartă bretelele Albert Thurston și mulți dintre ei nici nu știu că acestea sunt produse 100%  manual în Marea Britanie, după metoda tradițională, într-un atelier care e aproape neschimbat de mai bine de un secol și jumătate. Prințul Charles, Michael Douglas, Leonardo DiCaprio, Larry King, Tom Cruise, dar și românii Dan Negru, Andreea Marin sau Iuliana Tudor, poartă bretele manufacturate de nu mai mult de 30 de mesteșugari. Incredibil, nu?”, a declarat stilista.
Numeroși invitați din lumea modei, muzicii, teatrului și a sportului, dar și diplomați și oameni de afaceri, au luat parte la evenimentul „TRENDS&FRIENDS”, o adevărată lecție despre istoria modei. Printre aceștia: Gabriel Cotabiță, Șerban Huidu, Jojo, Nico, Șerban Copot, Dana Săvuică, Florentin Petre, Carmen Negoiță ,Codruț Kegheș, Virgil Ianțu, Kamara, Zoli Toth, Norris Mărgeanu, Crina Matei, George Burcea, Ovidiu Lipan Țăndărică sau Margareta Irina Nistor.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza