Links Sitemap Business Linker Sitemap

Parteneriatul CEC Bank - Acibadem Hospitals Group aduce beneficii clientilor

3558 afisari
In baza parteneriatului incheiat intre CEC Bank si Acibadem Hospitals Group, clientii bancii persoane fizice, detinatori de carduri de debit si de credit, beneficiaza de o reducere de 15% la serviciile medicale in cele 16 spitale generale ale grupului de sanatate.
“Prin incheierea acestui parteneriat am dorit sa venim in sprijinul clientilor care doresc sa beneficieze de serviciile oferite de catre cel mai mare grup privat de sanatate din Turcia, de la controale periodice pana la proceduri de ultima ora. Ne bucuram sa fim singura banca de pe piata locala care a incheiat un astfel de parteneriat cu Grupul Acibadem si totodata sa oferim o reducere atat de semnificativa clientilor nostri, mai ales prin prisma faptului ca atunci cand este vorba de sanatate fiecare dintre noi isi doreste sa beneficieze de servicii de top”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.
 
Incepand cu anul 2013 Acibadem Hospitals Group a inaugurat prima reprezentanta din Romania ce functioneaza ca punct de informare, facilitand astfel accesul pentru toti cei ce au nevoie de tratamente complexe.
 
“Intentionam sa organizam seminarii si workshop-uri pentru partenerii nostri, medici sau institutii medicale. De asemenea, planificam sa invitam periodic  medici specialisti din cadrul Acibadem pentru un schimb de experienta privind metodele de tratament de ultima ora in lume, mai ales pe specialitatile cele mai cautate de catre pacientii din Romania. Un alt aspect foarte important - dorim sa urmarim indeaproape si sa facilitam impreuna cu institutiile medicale partenere recuperarea postoperatorie a pacientilor sau continuarea tratamentelor in Romania, dupa ce se intorc de la Acibadem”, declara Anna Herkmen, Director de Dezvoltare Relatii Internationale, Europa de Est in cadrul Acibadem.
 
Acibadem este cel mai mare si mai apreciat furnizor de servicii de sanatate din Turcia si in prezent al doilea mare grup de sanatate la nivel mondial. Acibadem furnizeaza servicii de diagnostic si tratament, avand o echipa de specialisti de renume la nivel mondial, tehnologii de ultima generatie, infrastructura puternica si servicii medicale acreditate de JCI (Joint Comission International). Grupul reprezinta un centru de referinta pentru multiple tratamente complexe ce implica tehnologii ultramoderne si experienta ridicata.
Citeşte mai multe despre: CEC Bank, Acibadem Hospitals Group

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza