Links Sitemap Business Linker Sitemap

Parteneriat pentru servicii de plati contactless

1853 afisari
Visa Europe, CaixaBank, Orange, Telefόnica si Vodafone au incheiat un parteneriat pentru a oferi servicii de plati contactless cu telefonul mobil in Spania.
Prin intermediul parteneriatului cu Orange, Telefόnica si Vodafone, datele cardului unui client CaixaBank care se inregistreaza pentru serviciul de plati mobile sunt criptate si stocate pe o cartela SIM cu functionalitate contactless.
“Aceasta lansare de referinta constituie inca un exemplu privind capacitatea Visa de a reuni jucatori cheie pe piata pentru a oferi consumatorilor din Spania un nou si complex serviciu, pe care dorim sa il extindem in continuare in Spania si pe alte piete europene”, a declarat Nicolas Huss, CEO, Visa Europe.
Clientii CaixaBank vor putea face plati contactless cu telefonul mobil la oricare dintre cele peste 325.000 terminale contactless Visa din Spania sau cele 1,2 milioane de terminale contactless Visa din intreaga Europa. Spania este una dintre pietele cele mai dezvoltate din Europa in ceea ce priveste tehnologia contactless, cu peste 15 milioane de tranzactii Visa contactless facute in ultimele 12 luni.
Serviciul de plati mobile contactless va fi oferit de CaixaBank incepand cu luna ianuarie 2014 clientilor Orange, Telefόnica si Vodafone care fac frecvent plati contactless cu cardurile Visa. Serviciul ar urma sa fie disponibil pe scara larga in luna Februarie 2014.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza