Links Sitemap Business Linker Sitemap

OTP Bank şi MasterCard oferă gratuitate la retragerile de numerar

5899 afisari
OTP Bank Romȃnia anunţă lansarea, în parteneriat cu MasterCard, a campaniei promoţionale ATM 0. Potrivit băncii, pȃnă la data de 31 decembrie 2012, toţi posesorii de carduri de debit MasterCard emise de OTP Bank Romȃnia beneficiază de comision zero la retragerile de numerar de la orice bancomat din ţară, al oricărei bănci.
Astfel, clienţii îşi pot folosi cardurile de debit MasterCard, gratuit, oriunde în ţară, fie că retrag bani de la bancomat sau plătesc cu cardurile la comercianţi
“OTP Bank este prima bancă din România care oferă, în parteneriat cu MasterCard, gratuitate pentru retragerile de numerar de la orice bancomat din țară, prin campania ATM 0, adresată utilizatorilor de carduri de debit MasterCard. Dacă, până acum, se întâmpla de multe ori ca românii să caute cel mai apropiat bancomat al băncii şi să retragă toţi banii de pe card, în ziua de salariu, pentru a evita comisioanele și drumurile la un anumit bancomat, prin noua facilitate, aceştia au la dispoziţie, gratuit, cea mai extinsă rețea de acceptare a cardurilor, reţeaua naţională, formată din peste 10.000 de ATM-uri și mai mult de 120.000 de POS-uri. Libertatea de utilizare contribuie la formarea unui comportament corect de folosire zilnică a cardurilor”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager România şi Moldova, MasterCard Europe.
La rȃndul său, Adrian Chichiţă, Director Carduri, OTP Bank Romȃnia, a declarat: “Eliminarea comisionului la retragerile de numerar, prin campania ATM 0, vine în completarea comisionului zero pentru plățile la comercianţi, permițând acum clienților posesori de carduri de debit  MasterCard emise de OTP Bank Romȃnia să le folosească oriunde în ţară, oricând, gratuit. Cu ATM 0, este ca şi cum posesorii de carduri de debit şi-ar păstra banii într-un seif, ştiind că au acces la el oricând şi oriunde doresc, fără niciun cost suplimentar”.

 

 
Citeşte mai multe despre: MasterCard, OTP Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza