Links Sitemap Business Linker Sitemap

Victoria Donos

Femininul marca MasterCard

Femininul marca MasterCard

Eleganta, rafinamentul, tactul si spontaneitatea sunt calitatile care ies cel mai bine in evidenta intr-o discutie cu Denisa Mateescu, General Manager România si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. Aceasta a intrat in lumea cardurilor in urma cu aproape 10 ani si in prezent conduce cu succes afacerile MasterCard in regiune.
Economia prin lupa avocatului de business

Economia prin lupa avocatului de business

Un bun cunoscator al culiselor mediului de afaceri din Romania, Doru Bostina, managing partner la Bostina si Asociatii, considera ca statul ar trebui sa asigure un cadru adecvat pentru dezvoltarea afacerilor, bazat pe stabilitate legislativa si predictibilitate fiscala.

Afacerile Asesoft Net au crescut cu 50% in 2009

Asesoft Net, divizia de on-line si dezvoltare de aplicatii web a grupului Asesoft, a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 700.000 de euro, cu 50% mai mult fata de 2008 si mizeaza pe cresterea afacereilor cu 15-20% pentru 2010.

Credit online pentru cumparatorii Altex

Retailerul de produse electronice si electrocasnice Altex Romania a lansat un serviciu de creditare online care ofera clientilor magazinelor www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro finantarea in cel mult doua ore, a anuntat compania.

FNGCIMM va acorda anul acesta garantii de 1,8 miliarde lei

Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) estimeaza ca va acorda, in 2010, garantii de 1,8 miliarde lei, dupa ce anul trecut valoarea garantiilor acordate de FNGCIMM a fost de 1,6 miliarde lei, in crestere cu 158% fata de 2008.

Platinium Asigurari estimeaza subscrieri de 6 milioane de euro in 2010

Platinum Asigurari-Reasigurari, fosta Clal Romania , estimeaza, pentru 2010, un volum al primelor brute subscrise in valoare de 5-6 milioane de euro, dublu fata 2,7 milioane de euro in 2009, a declarat directorul general adjunct al societatii Anca Babaneata.

Utilizatorii good.bee pot plati facturile de pe telefonul mobil

Compania Good.bee Tranzactii mobile, detinuta de Fundatia Erste si Erste Group, a lansat serviciul de plata a facturilor direct de pe telefonul mobil.

Orange lanseaza serviciul de telefonie fixa cu acoperire nationala

Orange Romania, cel mai mare operator de telecom din tara, a lansat serviciul de telefonie fixa pentru clientii rezidentiali, dar si cei corporate, disponibil pe intreg teritoriul Romaniei, in aria de acoperire GSM, la preturi cuprinse intre 3,5 si 14 euro lunar.

BitDefender estimeaza o intensificare a atacurilor de tip phishing

BitDefender, producatorul romanesc solutii software pentru securitate estimeaza o crestere substantiala a numarului atacurilor de phishing care vizeaza bancile romanesti.

Profitul CEC Bank a crescut cu 10% in 2009

CEC Bank a realizat anul trecut un profit inainte de impozitare de 50 milioane de lei, in crestere cu aproximativ 10% fata de 2008, cand banca raportase un profit de 45,1 milioane de lei, potrivit datelor financiare prezentate de institutia bancara.

Millennium Bank a lansat un nou credit ipotecar cu dobanzi mai mici

Millennium Bank Romania, subsidiara locala a grupului portughez Millennium, a lansat un nou credit ipotecar cu o marja a dobanzii incepand de la 5,95% peste nivelul Euribor/Robor la trei luni si zero comision de administrare, au anuntat, astazi, reprezentantii companiei.

OTP Bank si-a majorat profitul in 2009, la 4,19 milioane de euro

OTP Bank Romania, subsidiara locala a grupului bancar ungar OTP, a incheiat 2009 cu un profit dupa impozitare de 4,19 milioane euro, de aproape cinci ori mai mult fata de anul precendent, cand banca raportase un profit de 900 000 de euro, fiind al doilea an consecutiv in care OTP Bank Romania obtine profit.

Advantage Software Factory asteapta venituri de peste 50.000 de euro din inchirierea solutiilor CRM

Advantage Software Factory, unul din cei mai importanti producatori locali de aplicatii pentru managementul relatiei cu clientii estimeaza vanzari de peste 50.000 de euro din noul serviciu de inchiriere de solutii CRM, au anuntat reprezentantii companiei.

Subscrierile Generali Asigurari au crescut cu 20% in 2009

Generali Asigurari a subscris anul trecut un volum total de prime brute subscrise in valoare de 501, 5 milioane lei, in crestere cu 20% fata de 417,5 milioane lei, in 2008.

BCR va emite numai carduri cu cip

Banca Comerciala Romana a finalizat procesul de migrare al tuturor cardurilor din portofoliu la tehnologia EMV, ceea ce va permite emiterea doar de carduri cu cip incorporate.

Cosmote Romania a castigat peste 1 milion de clienti in 2009

Numarul total de utilizatori Cosmote Romania a ajuns la finele anului trecut la 6,9 milioane clienti fata de 5.8 milioane cati inregistra compania la sfarsitul lui 2008, se arata in raportul financiar al OTE.

Criza a taiat veniturile Orange Romania, dar i-a adus mai multi clienti

Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a inregistrat venituri de 1,055 miliarde de euro, in scadere cu 19,5% fata de 2008, in acelasi timp numarul clientilor s-a majorat cu 6,2%, de la 10,355 milioane la 10,995 milioane de utilizatori, potrivit raportului France Telecom.

Plaut Consulting Romania estimeaza o crestere cu 15% a cifrei de afaceri in 2010

Plaut Consulting Romania, subsidiara locala a grupului austriac Plaut Consulting estimeaza o crestere de 15% a cifrei de afaceri la nivel local, dupa ce in 2009 compania a raportat afaceri de 1,5 milioane de euro.

Flanco Sun Plaza estimeaza vanzari de 100 euro/mp

Retailerul de produse electronice, electrocasnice si IT&C Flanco International mizeaza pe un trafic de 50.000 vizitatori zilnic si vanzari de 100 de euro pe metru patrat, in primele zile de la deschiderea noului magazin in centrul comercial Sun Plaza din Bucuresti.

eMag vizeaza afaceri de 100 milioane de euro in 2010

eMag, cel mai mare retailer online din Romania, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 100 milioane de euro, o crestere cu 56% fata de anul trecut cand afacerile retailerului au ajuns la 64 de milioane.