Links Sitemap Business Linker Sitemap

'O secundă' cu Maia Morgenstern, în regia lui Octavian Iacob, primul și singurul român acceptat la New York Film Academy

1131 afisari
'O secundă', producția cinematografică românească în regia lui Octavian Iacob tratează unul dintre cele mai actuale și sensibile subiecte cu care societatea se confruntă, mai ales în această perioadă. Este un film despre boala secolului XXI, depresia, care tinde să devină un fenomen global.
  Din distribuție fac parte nume binecunoscute, precum MAIA MORGENSTERN, MONICA DAVIDESCU, GHEDI KAMARA (trupa ”Alb-Negru”), MIHAI PATRASCU, BIANCA TOFAN, MONICA ALEXANDRA PETRICĂ (prim-solistă a Operei Naționale București), PAUL DIACONESCU, CLAUDIU LUPAS, CRISTINA POSTOLACHI și ROBERT IONESCU regizorul, OCTAVIAN IACOB și mulți alți tineri artiști foarte talentați.

După câteva luni de muncă asiduuă pe platourile de filmare și pe teren, teaser-ul filmului produs de Raw Rec Studios Film a fost lansat în cadrul unui eveniment special care a avut loc la funHUB, în parcarea centrului comercial Esplanada – Cora Pantelimon.

Am organizat acest eveniment din dorința de a face cunoscut acest proiect cinematografic de mare impact și care va avea cu siguranță și un succes pe măsură, pentru a prezenta echipa filmului și partenerii, dar și pentru a atrage alături de noi oameni și companii care să ne susțină pentru a-l vedea finalizat”, a declarat regizorul și actorul Octavian Iacob, prezent în seara proiecției, alături de Kamara, Ralflo, Anca Moraru și de alți câțiva dintre artiștii care au urcat pe scena de la afunHUB.

Despre filmul ”O secundă”

Această producție prezintă un story care va explora cauzele, efectele și consecințele psihologice ale unui episod traumatic petrecut în viața personajului principal, Alex Rayworth, un eveniment care îl afundă pe protagonist în ceea ce se numește “depresie psihotică”.

Filmul este un ”mister/thriller/drama” axat pe povestea a doi frați, David și Alex, extrem de influenți, binecunoscuți ai societații bucureștene. Au părăsit România din dorința de a evada și a se îndepărta dintr-o tragedie care s-a abătut în viețile lor. Din noaptea în care soția lui Alex, Sara, moare într-un misterios accident de mașină, viața sa devine ca o închisoare a minții lui, o agonie fără sfarșit, o autopedeapsă din care nu poate scăpa. Doar adevărul îi poate aduce liniștea. David va duce o luptă contra-cronometru animat de dorința de a-și găsi și salva fratele de la autodistrugere. Numai că, descoperă un indiciu care sugerează că accidentul Sarei ar fi putut fi mai mult decât o culpă a fratelui său. Încet, încet iese la iveală un adevăr periculos care poate face mai mult rău decât bine celor doi frați și tuturor celor din jur. Oare își va salva David fratele de la sinucidere? Sau?....

Despre Octavian Iacob

Tânăr și foarte talentat regizor, Octavian Iacob este primul și singurul român care a fost acceptat la New York Film Academy, instituție de prestigiu pe care a absolvit-o.
A câștigat în anul 2018 Internațional Film Competition cu ”Lust for life”, film pe care l-a regizat și, de-a lungul carierei sale a jucat (este și un talentat actor) în producții internaționale pentru Castel Film Studios. A lucrat cu producătorul Alain Depardieu, ca asistent de regizor în producția ”Back 2 Back”.

Cel mai important și ambițios proiect al său este drama psihologică ”O secundă”, primul film românesc care tratează un subiect atât de actual și de prezent în viețile multora. Este un proiect de anvergură prin care regizorul își propune să sensibilizeze publicul față de fenomenul depresiei, să ofere suport emoțional, răspunsuri de întrebări, soluții și o analiză profundă a acesteia.

Parteneri eveniment: Metropolitan Records, Primăria Capitalei, Centrul Municipal pentru Dialog București, Centrul pentru Tineret al Muncipiului București, Compania Municipală Sport pentru Toți, funHUB, Aqua Carpatica, La Strada, Monster Energy, Custom Tuning, Leonard Caffe, Boutique Fruits, Healthy KIT, centrul wellness Floreasca, Domeniile Ostrov, Urban Events, La Maison, TwinBOX, Alapod, File de Poveste si Limuzine NonStop.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza